![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Ati auzit de vreo firma care monteaza camere video in masina pentru surprinderea si inregistrarea celor care agreseaza masina cand o vad singura pe strada? (de ex. o zgarie pe toate partile pentru ca au impresia ca le-ai ocupat locul de veci)
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Pana acum s-a intamplat o singura data sa vina un nene din SV cu un golan si sa-si lase masina pe locul meu O SAPTAMANA fara s-o miste.Alarma n-avea, de la mine din bloc nu era ca il depistam. In rest nu lasa nimeni masina pe locul meu chit ca nu e masina o saptamana pentru ca se stie foarte bine al cui e.
Seara 1: am lasat masina in pace Seara 2: ridic stergatoarele Seara 3: gasesc stergatoarele puse la loc si cu toate astea las masina in pace Seara 4: ii indoi stergatoare Seara 5: i le indoi si mai mult cat mai aproape de forma de X. Seara 6: masina a disparut si nu a mai aparut vreo data. :nod: A se nota ca a trebuit sa las masina la dracu' in praznic o saptamana pana nenea a binevoit sa-si ia troaca pentru ca trotuarul e plin. O a doua situatie cand a trebuit sa recurg la metode barbarice a fost in pacarea de la servici. Un nene cu un papuc (etern neincuiat, cu capota deschisa) distrus, detonat, etc. dupa ce e locul inghesuit si-l lasa câsh pe doua locuri de parcare. Am vorbit cu el prima data cu frumos. Am vorbit a doua oara cu el cu frumos. A treia oara i-am dezumflat doua roti. De atunci nu s-a mai repetat incindentul. :finger: -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:17 PM |