![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 123 Joined: 14-July 06 From: Bucuresti Member No.: 383 ![]() |
Vand BMW E24 630 CS:
-an fabricatie 1977 -motor 3000 cc - injectie -putere 184 CP -60.000 km -cutie de viteze Alpina (5+1) -servo frana -servo directie -culoare alb cameleon -tapiterie originala piele verde inchis -covoare plus verde -geamuri electrice fata si spate -aer conditionat (trebuie revizuit/reincarcat cu freon) -anvelope Wredestein - NOI -radio CD cu magazie Panasonic -Sistem audio 8 difuzoare performant 100% piese originale. Stare tehnica perfecta, masina a stat mai mult in garaj. PRET : 7000 EURO discutabil Tel: 0743.660.196- Cristian Pastuhov This post has been edited by alex_maniacu_91: Sep 9 2010, 06:43 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
stiu masina asta de foarte mult timp
o vreme a stat pe bd decebal aproape de zvon e chiar fara greseala |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
o vreme a stat pe bd decebal aproape de zvon pai a fost (sau mai este) a patronului de la pink (lg zvon). statea pe lacul tei in colentina (prin spatele circului). cu multi ani in urma am avut un schimb de cuvinte cu el prin trafic despre masini, lui ii placea baba mea. la vremea aceea mai avea un e39 verde care nu se remarca decat prin faptul ca avea niste roti frumoase. cat despre pret: visezi frumos ca-ti vei lua suma asta (sau ceva apropiat) pe ea in romania, probabil ca nu vrei sa o vinzi si doar sa o prezinti ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 03:43 AM |