![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Ati auzit de vreo firma care monteaza camere video in masina pentru surprinderea si inregistrarea celor care agreseaza masina cand o vad singura pe strada? (de ex. o zgarie pe toate partile pentru ca au impresia ca le-ai ocupat locul de veci)
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Camera video ar trebui sa aibe senzori de miscare, ca sa nu filmeze ca proasta tot timpul, si sa nu fie vizibila ca sa nu devina tinta pentru spargatori. Ma intereseaza pentru cineva care are amici cu "bucurii" la masina lui.
Eu sunt mai norocos dpdv al parcarii. Am barter cu cei de la magazinul de la parter: ziua tin ei ocupate locurile de parcare, iar seara stau eu. Nu prea ne intersectam decat in week-end, dar ne intelegem. Oricum ca sa ajung la locul meu de parcare trebuie sa fac oarecare manevre de indemanare + parcare lipita de un gard. Mai trist e cand din 3 intrari posibile in parcare ramane disponibila (oameni inteligenti, nu? care parcheaza fix pe unde poti sa urci pe trotuar) doar cea cu rampa cea mai abrupta. Abrupta pt. pisica mea, ca daca vin cu dacia urc fara probleme. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 06:47 PM |