![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Ati auzit de vreo firma care monteaza camere video in masina pentru surprinderea si inregistrarea celor care agreseaza masina cand o vad singura pe strada? (de ex. o zgarie pe toate partile pentru ca au impresia ca le-ai ocupat locul de veci)
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
am votat: ii blochez masina
pt ca la mine in fata blocului e o mare bulibaseala, daca ar parca numai vecini de la mine din bloc ar fi o treaba, m-as intelege eu cu ei, deh.. doar suntem vecini, dar vin tot felul de pe la alte blocuri de la 100-200-300m sau chiar de la blocurile din spate de pe masina de paine :eek: si parcheaza si asta ma enerveaza la culme :x pentru ca din cauza celor ca ei eu nu imi pot parca masina la mine in fata blocului si sunt nevoit sa o duc in p**a mea cine stie pe unde sa nu o vad/aud , sa nu mai zic ca am patit sa vreau sa plec cu masina si nu am putut deoarece eram blocat de catre un idiot/nesimtit/(sau cum mai vreti voi sa-i ziceti) fara creier care nu a gandit ca poate am o urgenta si chiar trebuie sa plec cu masina aia :puke: in momentele alea imi vine sa fac tot ce e in pool dar ma abtin ca doar nu masina trebuie sa sufere ci idiotul care nu gandeste P.S. + ca ziua parcheaza tot romanul care se duce la piatza (OBOR :x ) ca deh...... nu le-a facut ontanu ditamai parcarea frumoasa chiar in mijlocul pietei si sa mai fie si gratis, stau ca prostii si-si care sacosele atata drum in loc sa dea colo 1 ron si scapa de carauseala si drum/traversare etc P.S.2 ![]() P.S. 3 e adevarat ca suntem VARZA in ce priveste locurile de parcare dar totusi, un pic de caracter si bun simt trebuie sa avem -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 09:06 PM |