![]() |
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Am vazut la un coleg de-al nostru, si vreau sa ii urmez exemplul: in loc de furtune subtiri pentru vacuum, se pot pune conducte subtiri, mufate cu furtun la capete unde trebuie sa vina. La mine ar fi util asa ceva din urmatorul motiv: in wastegate-ul turbinei intra un furtun de vacuum, care pleaca dintr-o electrovalva. acest furtun trece pe deasupra galeriei de evacuare si turbina, deci sta intr-un mediu cu temperatura foarte ridicata, si se degradeaza repede cauciucul. desi am scutul de caldura in spatele caruia ar trebui el sa fie, tot e afectat de caldura. o conducta m-ar scuti de bataia asta de cap. vin cu intrebarea: de unde se pot cumpara conducte de cupru (si nu numai) pe care sa le putem folosi la asa ceva?
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
da, la E30 cu pompa de injectie mecanica pleaca de sub galeria de admisie furtunul. la mine pleaca dintr-o supapa controlata electric, am pompa de injectie electronica si e putin diferit sistemul fata de E28-ul turbo diesel clasic. supapa asta e in fata pasagerului din dreapta, in compartimentul motor, si in ea intra un furtun de vacuum care vine din stanga, din alta piesa cu o mufa pe ea. o sa fac poze la motor, nu e cea mai mare inginerie acolo, am dedus usor ce si de unde vine.
cu siguranta teava o voi curata temeinic inainte de montare, ma gandeam sa o spal bine cu benzina pe interior, sa o fac si la exterior curata, apoi abia sa o modelez si montez pe pozitie. daca incalzesc putin teava de AL, cred ca se va modela mai usor la pozitia de care am nevoie, si sa ii largest capetele putin. la tine la E28 nu trece peste galerie furtunul ala, vine direct peste capac nu? -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 06:22 AM |