![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
salut tuturor pasiunatilor de marca BMW,ma bucur ca si eu in curand o sa port pe masina scrisul www.bmwzone.ro si ca o sa fac parte din marea familie a posesorilor si a pasionatilor de bmw.
la indrumarea prietenului meu Mihai AMD ![]() E 36 coupe culoare Brokatrot Metallic motor m50b25 2.5 vanos 215cp in mare parte masina e stock si imi place f tare asa cum e ,am cateva planuri la ea si sper sa le pot indeplini pt ca imi place f tare masina si cred ca are ceva potential. la motor din cate am inteles are Ecu umblat in el si cu tobe borla si filtru sport are aprox 215-220 cp dar eu o estimez maxim 215 cp. sunt f multumit de ea si de cum trage motorul,chiar si consumul nu ma sperie pt ca are cam 9% in oras si asta pt ca sunt persoana care sa merg frumos si delicat cu ea.la cum conduc eu ai putea sa juri ca e 1.6. ![]() o sa atasez cateva poze: -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Si la mine scrie galbena si ea e un fel de gri metalizat ce are galbenul la baza
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Si la mine scrie galbena si ea e un fel de gri metalizat ce are galbenul la baza ![]() Pe vremuri paleta de culori din care treceau pe talon era destul de limitat. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
gata avem faruri normale de e 36 cu lupe si semnale galbene momentan dar ii pun semnale albe si o sa ii pun si angelseys pe cfl sau pe led...
urmeaza cozoroc pt luneta... bara fata M prindere in cheite de siguranta bara spate M pragurile M eleron subtire M pleoape faruri inele cromate la ceasurile de bord ..... ![]() -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]()
|
|
bineinteles pompa de servo....
vascul nou.... toba sport noua.... jante sper sa ii iau motorsport 17' si mai in primavara o vopsire totala in rosu aprins ..... ![]() -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]()
|
|
joi sosesc angeleys-urile pe led albe...
in curand sseste si carbon texturat 3d.. si semnalele albe pt fata........ -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]()
|
|
au sosit numerele si din cauza scarbei si a comunistilor ramasi in sistem nu am putut sa imi pun ce nr vreau cu toate ca am platit numere preferentiale asa ca plm i am pus DB 86 BMW eu alegand prima data DB 25 ALX,DB 16 ALX si apoi DB 25 BMW si ei au considerat ca de daca tot am dat banii dece sa nu imi puna ei cam ce numere ar dori ei...plm nu discut mia mult e 36 acum are nr DB 86 BMW 86 fiind anul in care m am nascut...
a primit si folia carbon texturata la interior si exterior anumite atentii in curand poze .... -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 08:23 PM |