![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() xX ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 545 Joined: 25-October 05 From: London, UK Member No.: 63 Car: K13R - soon Engine: 1.3 4L ![]() |
Ce stiti despre ele ?
Ar merita un E24/E28 din ~'80 cu cutie automata (si cu muuulti km) sau mai mare ar fi bataia de cap ? Sunt diferente notabile de performate intre auto/manual (vorbim de auto - generatia '80) ? -------------------- xi // GSR
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost ![]() |
Eu am avut generatia anterioara celor de pe e28 si 24,cea cu trei viteze,de mers mergea super dar cu consumul nu era exagerat,+2--3 litri in plus,nu au transferul asa de bun ca astea de acum adica se simte un pic acel patinaj sa zic asa dar ast adoar in momentul plecarii ,acum nu stiu cum se comporta una noua dar oricum tu ai spus ca masina are multi km.
-------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 05:59 PM |