![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
salut tuturor pasiunatilor de marca BMW,ma bucur ca si eu in curand o sa port pe masina scrisul www.bmwzone.ro si ca o sa fac parte din marea familie a posesorilor si a pasionatilor de bmw.
la indrumarea prietenului meu Mihai AMD ![]() E 36 coupe culoare Brokatrot Metallic motor m50b25 2.5 vanos 215cp in mare parte masina e stock si imi place f tare asa cum e ,am cateva planuri la ea si sper sa le pot indeplini pt ca imi place f tare masina si cred ca are ceva potential. la motor din cate am inteles are Ecu umblat in el si cu tobe borla si filtru sport are aprox 215-220 cp dar eu o estimez maxim 215 cp. sunt f multumit de ea si de cum trage motorul,chiar si consumul nu ma sperie pt ca are cam 9% in oras si asta pt ca sunt persoana care sa merg frumos si delicat cu ea.la cum conduc eu ai putea sa juri ca e 1.6. ![]() o sa atasez cateva poze: -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Cel cu ALX.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
cred ca asa o sa fie numarul dar sper sa il gasesc liber ca oricum cel cu BMW sunt sigur ca nu mai gasesc ....
![]() -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]()
|
|
azi am facut RAR: identificarea pt inmatriculare pret 100 ron timp aprox 10 min pana am bagat masina pe flux si apoi 45 min pana au iesit actele si urmeaza numerele si talon sa le scot la serviciul inmatriculari dambovita targoviste....
s au cam uitat ciudat la culoare pt ca pe talon scrie rosu si ea e cam mov visiniu inchis spre negru ![]() ![]() ![]() -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
s au cam uitat ciudat la culoare pt ca pe talon scrie rosu si ea e cam mov visiniu inchis spre negru ![]() ![]() ![]() da,ce emotii am avut cand ai cumparat'o,ca ea era visinie si in talon zicea rosu...de fapt aia inseamna culoarea de pe oala "brokatrot" =visiniu-movuliu ala -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 05:10 PM |