![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
reguli:
- cineva posteaza o poza sau o portiune dintr-o poza cu o masina - ceilalti incearca sa ghiceasca despre ce masina este vorba - NU se trece la alta ghicitoare pina cind nu apare raspunsul complet al ghicitorii in curs - cel care incepe ghicitoarea trebuie sa-i stie raspunsul si sa il poata proba cu alte poze - daca nimeni nu stie, cel care incepe poate da hint-uri (an de fabricatie aproximativ, sau mai stiu eu ce alte detalii) - ghicitoarea poate fi suplimentata cu alte intrebari, de genul: cine a proiectat-o, cu ce o fi speciala masina etc. - cel care ghiceste are dreptul de a pune urmatoarea ghicitoare incep eu (cei 2-3 pe care-i banuiesc ca au citit deja pe alt site sint rugati sa se abtina ![]() intrebari: - ce masina este ? - ce motor are ? - ce masini au mai avut acelasi motor ? celelalte doua intrebari nu le mai copiez, ca-s prea grele si nu le stiu raspunsul ![]() poza atasata |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Bravo!
Butcky este fericitul castigator al marelui premiu ![]() Masina este Benz Count SSK din 1930, cu caroseria facuta special pt. contele Trossi. "The Mercedes-Benz “Count Trossi” is a one-off re-body based of the epic 1930 MB SSK. The Count in question was an Italian playboy (”Didi” to his friends) who found success as both President and driver for Ferrari. When it came to street wheels, the man loved Mercs. He sketched this design himself, which looks like nothing so much as a prototype Batmobile. The British coachbuilder who gave it life is still unknown. Oh, and the clutch is on the left, the brake on the right and the gas pedal in the middle." Detalii aici: http://www.autoblog.com/2005/03/01/ralph-l...more-eye-candy/ si http://www.benzworld.org/gallery/showlink....me=Other_Models |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:36 AM |