![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
salut tuturor pasiunatilor de marca BMW,ma bucur ca si eu in curand o sa port pe masina scrisul www.bmwzone.ro si ca o sa fac parte din marea familie a posesorilor si a pasionatilor de bmw.
la indrumarea prietenului meu Mihai AMD ![]() E 36 coupe culoare Brokatrot Metallic motor m50b25 2.5 vanos 215cp in mare parte masina e stock si imi place f tare asa cum e ,am cateva planuri la ea si sper sa le pot indeplini pt ca imi place f tare masina si cred ca are ceva potential. la motor din cate am inteles are Ecu umblat in el si cu tobe borla si filtru sport are aprox 215-220 cp dar eu o estimez maxim 215 cp. sunt f multumit de ea si de cum trage motorul,chiar si consumul nu ma sperie pt ca are cam 9% in oras si asta pt ca sunt persoana care sa merg frumos si delicat cu ea.la cum conduc eu ai putea sa juri ca e 1.6. ![]() o sa atasez cateva poze: -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Frumoasa masina, imi place! Sa o stapanesti sanatos!
Culoarea cred ca e Madeira Violet. This post has been edited by 05aBi: Aug 6 2010, 01:46 PM -------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
acum consumul cat este, asta este sunt multumit de masina si de puterea motorului.
mihai am gasit pompa de servo la Florin Interceptor si o luam cand ajungi tu in tara,oricum nu cred ca aveam incredere sa luam de la altcineva si mai ales pe curier... da chiar trebuie putin asezat traseul de evacuare ca si loveste putin in bara oricum sunt putin in dubii ca as cam vrea sa o fac mai silentioasa ca e foarte galagioasa si nu imi place. pe partea stanga la oala acolo scrie brokatrot metalic. multumesc tuturor pt sugestii si aprecieri legate de masina ![]() am mai facuta cate ceva pe la ea .... rame cromate la butoane ,crom pe zonele de apasare de la scrumiere si trimul de pe volan cromat. -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 08:40 PM |