![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
salut tuturor pasiunatilor de marca BMW,ma bucur ca si eu in curand o sa port pe masina scrisul www.bmwzone.ro si ca o sa fac parte din marea familie a posesorilor si a pasionatilor de bmw.
la indrumarea prietenului meu Mihai AMD ![]() E 36 coupe culoare Brokatrot Metallic motor m50b25 2.5 vanos 215cp in mare parte masina e stock si imi place f tare asa cum e ,am cateva planuri la ea si sper sa le pot indeplini pt ca imi place f tare masina si cred ca are ceva potential. la motor din cate am inteles are Ecu umblat in el si cu tobe borla si filtru sport are aprox 215-220 cp dar eu o estimez maxim 215 cp. sunt f multumit de ea si de cum trage motorul,chiar si consumul nu ma sperie pt ca are cam 9% in oras si asta pt ca sunt persoana care sa merg frumos si delicat cu ea.la cum conduc eu ai putea sa juri ca e 1.6. ![]() o sa atasez cateva poze: -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
9 la suta in oras sau afara?
![]() culoarea imi place, e bestiala -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
in oras......dupa acul de a consumul instant.....
-------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
in oras......dupa acul de a consumul instant..... nu asa se face consumul. in ce oras? masina asta sub 12 in oras nu prea are cum sa consume, si asta cand era noua... ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
nu asa se face consumul. in ce oras? masina asta sub 12 in oras nu prea are cum sa consume, si asta cand era noua... ![]() ai dreptate EMA,eu nu am vrut sa'l dezamagesc,325i i oras sub 12 nu poate scoate....bine,acum orasul nostru GAESTI are 3 blocuri jumate si nici un semafor,nu se compara cu oras mare e12 meu 520 12v la fel sub 12 nu cred sa ia pe oras,si am mers cu el si in gaesti si in pitesti si in bucuresti de multe ori.... in afara da,am vazut si e34 525 care scadea la 8 chiar si 7 la viteze intre 100 si 120... cu pompa de servo,asteapta sa vin eu si vedem de unde luam,ca sa nu primesti pe curier tot ceva naspa -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 05:23 PM |