![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 7-July 10 Member No.: 3,448 Car: E36 Engine: 2.0 6 Cilindrii ![]() |
mare curiozitate... am un e36 din `92, de cateva zile atunci cand virez dreapta, doar dreapta, atat de pe loc cat si in mers se aude ceva ca un parait (stiu ca suna ciudat...) .... oare pompa servo? vreun cap de bara? flansa de pe dreapta?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 160 Joined: 23-January 10 From: bucuresti Member No.: 3,183 Car: e21 Engine: m10 315 75cp ![]() |
mare curiozitate... am un e36 din `92, de cateva zile atunci cand virez dreapta, doar dreapta, atat de pe loc cat si in mers se aude ceva ca un parait (stiu ca suna ciudat...) .... oare pompa servo? vreun cap de bara? flansa de pe dreapta? ![]() daca este zgomot metalic: rulment roata , scartait nemetalic pivot basc. roata sau cap bara, poti afla usor cu o seringa cu ulei |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 7-July 10 Member No.: 3,448 Car: E36 Engine: 2.0 6 Cilindrii ![]() |
daca este zgomot metalic: rulment roata , scartait nemetalic pivot basc. roata sau cap bara, poti afla usor cu o seringa cu ulei nu este metalic si nici ca de rulment, pur si simplu paraie :-?? iar acum a inceput sa faca si la stanga si parca si bocane... cum e treaba cu seringa si uleiul? suna ieftin macar ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:09 PM |