![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Bayerische Motoren Werke ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 29-July 10 From: Dambovita / Gaesti Member No.: 3,473 Car: e 36 Engine: M40 B18 is 143 cp ![]() |
salut tuturor pasiunatilor de marca BMW,ma bucur ca si eu in curand o sa port pe masina scrisul www.bmwzone.ro si ca o sa fac parte din marea familie a posesorilor si a pasionatilor de bmw.
la indrumarea prietenului meu Mihai AMD ![]() E 36 coupe culoare Brokatrot Metallic motor m50b25 2.5 vanos 215cp in mare parte masina e stock si imi place f tare asa cum e ,am cateva planuri la ea si sper sa le pot indeplini pt ca imi place f tare masina si cred ca are ceva potential. la motor din cate am inteles are Ecu umblat in el si cu tobe borla si filtru sport are aprox 215-220 cp dar eu o estimez maxim 215 cp. sunt f multumit de ea si de cum trage motorul,chiar si consumul nu ma sperie pt ca are cam 9% in oras si asta pt ca sunt persoana care sa merg frumos si delicat cu ea.la cum conduc eu ai putea sa juri ca e 1.6. ![]() o sa atasez cateva poze: -------------------- PIESE SI ACCESORII B.M.W. Faruri,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane bmw si universale sport,bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,jante tabla,plastitice interior,motor,praguri,bari fata spate,geamuri oglinzi,cauciucuri,butoane,oglinzi interior,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer bmw,semnalizari clare,fete de usi,eleroane,arcuri,amortizoare,carlige remorcare,motoare bmw..... FB/alexandru fieraru tel .0728130057 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
in primul rand bine ai venit printre noi
ai o masina foarte frumoasa.... 2 chestii....consumul de 9 in oras la un E36 cu 2.5 mi se pare cam optimist... ![]() iar cu resoftatul pana nu te duci pe un dyno ceva sa masori nu ai de unde sa stii nici tu nici ciupanezu enjoy your stay ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 05:18 PM |