![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 41 Joined: 6-April 10 From: Bistrita Member No.: 3,332 Car: E30. Engine: M20. 2xM21 ![]() |
Dezmembrez doua bucati e30 .. unul e touring si unul in 4 usi an fab. 91 respectiv 90.motoare au ambele 2.4 Td
cel touring inca e intreg... deci mai am asa : 2 punti spate cu discuri pompa injectie electronica stopuri late motor complet 2.4 in stare foarte foarte buna(mai putin turbo care e putin obosit) capota + 'mocheta' pe interior coaja de bord,2 bucati in stare impecabila pilot automat de pe cel touring volan sport 2 X inchidere centralizata antena radio electrica(pentru cel in 4 usi) clema pt sigurante BMW ![]() bara fata+spate radiatoare apa fusta fata 90' jante pe 15" BBS originale bmw suspensie sport( de pe touring) haion+eleron,parbriz original BMW,in stare impecabila.(de pe cel touring,dar cred ca se potriveste si pe celelalte modele) instalatie A/C completa trapa electrica + multe multe alte plastice.. pt orice intrebati-ma si am sa va raspund. nr de tel 0766278906 poze... This post has been edited by Cozmi.: Apr 7 2010, 08:56 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 24-April 10 Member No.: 3,368 Car: BMW E30 Engine: M10 1.8 90 CP ![]() |
Zi-mi si mie cat face stalpul central stanga de la bmw-ul in 4 usi ? Inclusiv cat estimezi tu cu costul transportului pana la Bucuresti. Ms.
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 41 Joined: 6-April 10 From: Bistrita Member No.: 3,332 Car: E30. Engine: M20. 2xM21 ![]() |
Zi-mi si mie cat face stalpul central stanga de la bmw-ul in 4 usi ? Inclusiv cat estimezi tu cu costul transportului pana la Bucuresti. Ms. salut,stalpul de la bmw-ul negru a ajuns pe la fier vechi..dar iti pot da de pe cel touring daca vrei,banuiesc ca sunt la fel. da-mi un telefon si ne intelegem mai bine. 0766278906 si asa sunt minute garla pe cosmote. Tehnics- da am plasticul ala de sub bord,tre sa am 2 bucati daca bine tin minte,unul cu loc pt reglaj faruri si unul fara. ca si pret 60 lei ! (optional la cel cu reglaj faruri se da si butonul ca sa nu ramana loc liber acolo) |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 36 Joined: 9-September 09 Member No.: 2,953 Car: E30 Engine: 1.8 102CP ![]() |
salut,stalpul de la bmw-ul negru a ajuns pe la fier vechi..dar iti pot da de pe cel touring daca vrei,banuiesc ca sunt la fel. da-mi un telefon si ne intelegem mai bine. 0766278906 si asa sunt minute garla pe cosmote. Tehnics- da am plasticul ala de sub bord,tre sa am 2 bucati daca bine tin minte,unul cu loc pt reglaj faruri si unul fara. ca si pret 60 lei ! (optional la cel cu reglaj faruri se da si butonul ca sa nu ramana loc liber acolo) Am rezolvat cu capacul ala.Am primit de la cineva numa ca ii putin cam rupt in mai multe locuri.Sa vad poate iau unu de la tine (asta iti zic peste o luna ca acuma sunt pieton,ca am ramas fara permis,cand o sa ma dau din nou cu masina ![]() |
|
|
![]()
|
|
Am rezolvat cu capacul ala.Am primit de la cineva numa ca ii putin cam rupt in mai multe locuri.Sa vad poate iau unu de la tine (asta iti zic peste o luna ca acuma sunt pieton,ca am ramas fara permis,cand o sa ma dau din nou cu masina ![]() imi pare rau pt incidentul nepplacut(cu permisul) dar se mai intampla ![]() oricum da-mi de veste cand te hotarasti.. p.s acuma e momentul sa mai mesteresti ceva la ea,sa-i mai pui una alta..si cand o sa iesi cu ea din nou o sa fii multumint de ea,ca daca pui azi o chestie maine alta..nu prea se cunoaste...asa in timpul asta cat nu poti cirula cu ea ii faci mai multe:)) bine..in primul rand bani sa fie:P hai ca te salut si numai bine! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th July 2025 - 01:24 PM |