![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 19-July 10 From: satu mare Member No.: 3,462 Car: 525 tds e34 Engine: 525 tds 143cp ![]() |
Buna tuturor, am si eu un Bmw 525 tds din 95 cutie automata si as dorii sai schimb OBC-ul adica ceasul care arata temperatura de afara si ora.
Daca stie cineva de vinzare un OBC va rog sa ma anunta-ti si in plus mai am nevoie de niste sfaturi in legatura cu upgrade de la OBC 2 la OBC4 Din cite am mai citit pe diferite forumuri nu sint prea convins de acele informatii de aceea am deschis acest topic In fapt este vorba de un avantaj si anume cum ca daca pun OBC4 a-mi va arata consumul [in timp real] media la 100 de km si citi km parcurg cu motorina din rezervor, deci un computerbord in concluzie Acum sincer sa fiu nu stiu daca e ceva super deosebit lucrul asta dar mi-ar place sa stiu ca masina mea are asa ceva Am inteles ca nu trebuie sa fac nici o modificare la masina doar sa-i inlocuiesc OBC-ul [display-ul] cu unul mai avansat Daca cineva a facut asa ceva pina acum va rog sa-mi spunetzi si mie cum sa procedez, multumesc anticipat!!!!!!!!!!!!!! This post has been edited by florins15: Jul 19 2010, 04:13 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 19-July 10 From: satu mare Member No.: 3,462 Car: 525 tds e34 Engine: 525 tds 143cp ![]() |
Domnu David ar fi o placere pt mine sa va prezint masina dar nu prea ma pricep la topicurile astea , o sa ma documentez in scurt timp si promit ca am s-o fac oricum ma bucur ca mi-am gasit prieteni pe acest forum si sper sa invat multe lucruri de la voi
Sincer sa fiu nici macar nu stiu cum se pune o poza acolo in dreptul id-ului ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 03:57 AM |