![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 228 Joined: 17-April 08 From: Oradea Member No.: 1,587 Car: E36 Engine: M44 140 CP ![]() |
Mi-am luat un e36, din '97, 1.8is, cu geamuri electrice, trapa electrica, computer bord, M-pachet, scaune sport + incalzite, suspensie sport, si pe langa micile probleme pe care le are sunt foarte multumit de masina, s-a comportat excelent pe drumul de la Targoviste pana acasa. Urmeaza pozele ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
ne dam toti pe coupe-uri cu motoare mici, si eu imi doresc un coupe cand ma uit la al lui Arpi...da nu orice coupe, ci chiar pe asta cu butoane multe inauntru, cu interior frumos, scaune sport si alte nebunii din astea. lasa ca ii bag eu mana sub fusta la pisica...
![]() -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 08:11 AM |