![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 228 Joined: 17-April 08 From: Oradea Member No.: 1,587 Car: E36 Engine: M44 140 CP ![]() |
Mi-am luat un e36, din '97, 1.8is, cu geamuri electrice, trapa electrica, computer bord, M-pachet, scaune sport + incalzite, suspensie sport, si pe langa micile probleme pe care le are sunt foarte multumit de masina, s-a comportat excelent pe drumul de la Targoviste pana acasa. Urmeaza pozele ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
M-am saturat sa dau mai mult pe Rca si impozit decat pe benzina.
Merg f.putin cu masina, 90% din drumuri le fac in afara, ca prin oras merg numai cu bicicleta si pe jos. Stau in centru, prietena la 10min de casa, serviciul la 5min... unde sa merg cu masina? Bine, ca oricum n-as merge cu masina in oras nici daca mi-ar consuma 3%, dar asta e alta treaba ![]() Anul asta nu stiu daca am 1000km cu masina. Mai nou o sa am de dat ~1800ron pe rca si noul impozit/an. Nu merita sa dau atatia bani pt un moft de care ma bucur o data la 2 luni cateva ore. Plus ca din totdeauna mi-am dorit un coupe, iar 1.8is mi se pare alegerea potrivita. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 08:29 AM |