![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 38 Joined: 23-June 10 Member No.: 3,432 Car: e36 Engine: 1.8 ![]() |
Fratilor am luat acum o saptamana un bmw e36 318i din 91` in fine mai putin conteaza asta,omu mia zis ca am pe el si gpl si de asta am fost foarte incantat
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 38 Joined: 4-February 10 Member No.: 3,209 Car: E36 Engine: 1.8is ![]() |
sal
esti din bucuresti ? ce fel de instalatie ai pe masina ? 1- normala (furtun de gpl infipt in cotul de la debitmetru) 2- secventiala (cu injectoare pe fiecare cilinderu) 3 - o poza face cat 1mie de cuvinte, fa macar o poza CLARA nu cu tel mobil la motor. ps. motivele pot fi multe [electrovalve blocate, reglaj prost, injectoare defecte(secventiala), o masa desprinsa la instalatie, calculator defect la GPL (secventiala), centralina defecta (instalatie normala)] etc |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 38 Joined: 23-June 10 Member No.: 3,432 Car: e36 Engine: 1.8 ![]() |
sal esti din bucuresti ? ce fel de instalatie ai pe masina ? 1- normala (furtun de gpl infipt in cotul de la debitmetru) 2- secventiala (cu injectoare pe fiecare cilinderu) 3 - o poza face cat 1mie de cuvinte, fa macar o poza CLARA nu cu tel mobil la motor. ps. motivele pot fi multe [electrovalve blocate, reglaj prost, injectoare defecte(secventiala), o masa desprinsa la instalatie, calculator defect la GPL (secventiala), centralina defecta (instalatie normala)] etc sunt din bucuresti dac vrei ne putem intanli sa iti arat ce instalatie am, furtunul de gpl este infipt in cotul de la debit metru,instalatia a fost montata in italia si mia zis omu de la care am luat masina ca sar putea akolo sa fi mers pe gaz metan (ps:eu nu am auzit pana acum de gaz metan pe masina) si ca ar avea vreo 200 de atmosfere ala (gaz metanu) si daia imi merge decat la relantiu cu asta ca am foarte putina presiune....dami un sfat dak te pricepi u mai bn pls..... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 03:24 AM |