![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 38 Joined: 23-June 10 Member No.: 3,432 Car: e36 Engine: 1.8 ![]() |
Am un bmw 318i din 91` si imi oscileaza relantiu si nu stiu ce are am incercat toate posibilitatile stiute de mine iam dat debitmetru jos lam curatat am mai dat o sonda care era sub debit metru am curatato si pe aia si nu stiu ce are ca tot oscileaza relantiu si nu are forta cateodata cand plec cu ia dupa loc trebuie sa o chinui un pic mai bn zis sa o turez si pana sa ii creasca turatiile tin pedala la fund si abea incepe sa se tureze si pana se tureaza tremura toata care stiti ce sa ii fac ajutatima si pe mine pls.......
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Poate te ajuta...
Component check sequence: - Idle air control (IAC) valve/idle speed control (ISC) actuator - Air intake system/vacuum system - leaks - Electrical connections - engine/battery - Engine management system - connections/wiring - Throttle valve/sticking/linkage/housing - Throttle position (TP) sensor - Engine coolant temperature (ECT) sensor - Intake air temperature (IAT) sensor - Air intake filter - Volume air flow (VAF) sensor/mass air flow (MAF) sensor - Manifold absolute pressure (MAP) sensor - Fuel pressure/delivery rate/fuel pressure regulator - Injectors - Engine control module (ECM) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 04:47 AM |