![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 38 Joined: 23-June 10 Member No.: 3,432 Car: e36 Engine: 1.8 ![]() |
Fratilor am luat acum o saptamana un bmw e36 318i din 91` in fine mai putin conteaza asta,omu mia zis ca am pe el si gpl si de asta am fost foarte incantat
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
daca mergi mult pe GPL se usuca injectoarele si se depune ceva in diuzele lor, si nu mai pulverizeaza cum trebuie, de unde si oscilatiile si lipsa de putere. ai de umblat la ea sa faci totul cum trebuie. legat de instalatia de gpl, vorba lui Bart, mergi la un service de GPL ca se pricep aia acolo, noi nu prea avem membri cu GPL pe masini aici. P
apropo, ai 4 mufe de incarcare cu GPL, pentru fiecare butelie in parte, sau cum le incarci pe toate? -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 09:02 AM |