![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am si eu un e 34 alb hidramat.merge f bine.e de 1 an prin romania..e la mica publicitate. anuntul cu el optiuni cam zero.pretul este undeva pe la 1800 discutabil.
care e problema cu 2,4 td? ne am nascut cumva in smg sau steptronic? mai terminati cu impresiile astea ca nu sunteti pe bmwclub sa stati cu standardele sus. cutiile automate d ela bmw incepand cu ani 70 incoa sunt f bune.nu s performante .. dar nu stiu cine cauta performante de m 3 la un 24 td sau un 2500 benzina pt oras...deci nasu pe sus in alta parte eu am td automat si e super ok.,mai ales pt oras. si tu daca nu ai condus .nu te mai pronunta.primitiv esti tu ca ai votat cu basescu.nu cutia mea de viteza. doamne ce superficiali sunteti:PPoripilant huoooo This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 12:03 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Cazan owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,516 Joined: 19-September 07 From: Severin Member No.: 1,153 Car: E28 525i Engine: M50B25 192 CP ![]() |
ciupanezule daca ar fi sa dai curs invitatiilor la bere sau cola ale celor cu care discuti in contradictoriu pe forum apai e clar ca ai avea ficatul in pioneze sau ti-ar trebui un ditamai depozit unde sa le parchezi pe toate
hai terminati ca nu asta era scopul topicului...mi-ati umplut mailul de notificari ![]() dani daca te putem ajuta cu ceva zi-ne...eu pot sa iti aflu diferite preturi la piese pt e28, e34 etc ca sa stii cam cat te costa intretinerea unui cazan din asta cum avem noi ![]() Daca un e28 nu mai gasesc in stare buna, dar ce zic eu e28, un e34 nu mai gasesti bun, toate is niste jafuri in toata regula, nu sunt bune nici sa ma duc cu ele pana la piata ca iti pica ceva la motor.... mai gasesti dar trebuie sa cauti...sierra1771 (sorin) are unul care se tine f bine....e luat acum 2 ani, parca din tm ....deci se poate...dar trebuie sa insisti -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
dani daca te putem ajuta cu ceva zi-ne...eu pot sa iti aflu diferite preturi la piese pt e28, e34 etc ca sa stii cam cat te costa intretinerea unui cazan din asta cum avem noi ![]() Da ati putea cu totii defapt, vreau sa imi bag in 524 un duralube ce ziceti e bine sau nu? toata lumea am observat ca il lauda Si tu ciupanezule o sa mori la cata scarba dinaia de cola bagi in tine, eu unu nu ma apropii de ea nici daca ar fi ultimul de baut , nici daca m ai duce pe o insula pustie fara apa, doar cola ![]() Si apropo m am hotara ce masina vreau sa imi iau! Este vorba de alt e34 dar de data asta pe benzina, un 520i din 94-95 manual/hidramat si cat mai mult optiuni pe el, merge si un 525i sa IA daca il gasesc full ambele alegeri care le am facut sa fie cu numere de germania ca am acte de e34, asa ca imatricularea nu ar trebui sa fie o problema This post has been edited by Dani88br: Jun 16 2010, 08:23 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Cazan owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,516 Joined: 19-September 07 From: Severin Member No.: 1,153 Car: E28 525i Engine: M50B25 192 CP ![]() |
Da ati putea cu totii defapt, vreau sa imi bag in 524 un duralube ce ziceti e bine sau nu? toata lumea am observat ca il lauda Si tu ciupanezule o sa mori la cata scarba dinaia de cola bagi in tine, eu unu nu ma apropii de ea nici daca ar fi ultimul de baut , nici daca m ai duce pe o insula pustie fara apa, doar cola ![]() Si apropo m am hotara ce masina vreau sa imi iau! Este vorba de alt e34 dar de data asta pe benzina, un 520i din 94-95 manual/hidramat si cat mai mult optiuni pe el, merge si un 525i sa IA daca il gasesc full ambele alegeri care le am facut sa fie cu numere de germania ca am acte de e34, asa ca imatricularea nu ar trebui sa fie o problema buna alegere -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:20 PM |