![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am si eu un e 34 alb hidramat.merge f bine.e de 1 an prin romania..e la mica publicitate. anuntul cu el optiuni cam zero.pretul este undeva pe la 1800 discutabil.
care e problema cu 2,4 td? ne am nascut cumva in smg sau steptronic? mai terminati cu impresiile astea ca nu sunteti pe bmwclub sa stati cu standardele sus. cutiile automate d ela bmw incepand cu ani 70 incoa sunt f bune.nu s performante .. dar nu stiu cine cauta performante de m 3 la un 24 td sau un 2500 benzina pt oras...deci nasu pe sus in alta parte eu am td automat si e super ok.,mai ales pt oras. si tu daca nu ai condus .nu te mai pronunta.primitiv esti tu ca ai votat cu basescu.nu cutia mea de viteza. doamne ce superficiali sunteti:PPoripilant huoooo This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 12:03 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Passat-ul cc e de strada
![]() Si de acord, uite ca exemplu: eu dupa E30 nu m-am simtit prea bine in E46. Nu mai simteam nici un feedback nimic de la masina. Plus ca n-o vad toata, obisnuit fiind sa vad portbagajul de la E30, parcarile erau floare la ureche. Asta a mea n-are nici senzori de parcare, asa ca... am fost nevoit sa ma obisnuiesc cu noile dimensiuni. Ca sa fiu complet la obiect, eu am un M43. Deci fara milioane de senzori sau de electronica. Dar chiar si faptul cu am 6 airbag-uri ma face sa ma simt mai bine cand merg, sa ma simt mai protejat, mai ales dupa accidentul nefericit cu E30-ul. (accident care oricum a fost din vina mea). Plus de asta m-am obisnuit cu ea asa, deja ne cunoastem, deja e alta treaba. Apreciez chiar si ac-ul, mai ales pe caldurile astea. Ergo: discutia nu-i masini vechi vs masini noi. E vorba de o pasiune. E vorba de placerea de a conduce. Amandorura va place sa va aruncati in discutii inutile dar care sunt pe langa subiect. Mai imi spunea Ciupanezu ca sa-mi vad de viata mea, cand el comenteaza peste tot. Chiar nu-mi pasa, nu-i vorba de viata mea ori a lui a altora. E vorba de pasiune, de feeling. Ce-ti face placere si ce nu, iar intre pasiune si necesitate e o limita care unii o cunosc, altii nu. Iar in capul meu compromisul inseamna una, cand impaci si pasiunea si necesitatea, in capul altora linia nu e asa fina. Amandoi aveti dreptate din punctul vostru de vedere, dar daca nu v-ati ancora in stereotipuri si ati accepta si celalalt punct de vedere, am ajunge toti mai departe. Dixit. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Amandoi aveti dreptate din punctul vostru de vedere, dar daca nu v-ati ancora in stereotipuri si ati accepta si celalalt punct de vedere, am ajunge toti mai departe. Dixit. Iar dau reply-uri care nu le citeste nimeni. Uneori chiar ma intreb de ce-mi mai bat capul cu un forum. De fapt ma intreb in general de ce-mi bat capul cu oameni care nu vor intelege niciodata ca o masina nu conteaza. Conteaza cum gandesti. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:37 AM |