![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am si eu un e 34 alb hidramat.merge f bine.e de 1 an prin romania..e la mica publicitate. anuntul cu el optiuni cam zero.pretul este undeva pe la 1800 discutabil.
care e problema cu 2,4 td? ne am nascut cumva in smg sau steptronic? mai terminati cu impresiile astea ca nu sunteti pe bmwclub sa stati cu standardele sus. cutiile automate d ela bmw incepand cu ani 70 incoa sunt f bune.nu s performante .. dar nu stiu cine cauta performante de m 3 la un 24 td sau un 2500 benzina pt oras...deci nasu pe sus in alta parte eu am td automat si e super ok.,mai ales pt oras. si tu daca nu ai condus .nu te mai pronunta.primitiv esti tu ca ai votat cu basescu.nu cutia mea de viteza. doamne ce superficiali sunteti:PPoripilant huoooo This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 12:03 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
Pot foarte sincer s-a emit pareri despre fiabilitatea BMW-urilor mai noi, din moment ce pe toate forumurile, se plange toata lumea de fiabilitatea lor.
Corect nu am avut un BMW nou si chiar daca as avea bani necesari tot nu mi-as lua asa ceva. Prefer sa ma orientez catre alta marca. Chestia cu bani este la nivel national acuma ca de a venit criza peste noi si alti se cearta pe ciolan si fraierii o sa plateasca toate dandanalele. Vezi tu de ce intra in tara BMW_uri cu sute de mii de km, si nu le intretin cum trebuie. Corect ca nu avem cum sa evitam lucrurile electronice dar ele sunt bune doar in electrocasnice, it, si altele. Aici este un lucru pozitiv. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:44 PM |