![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am si eu un e 34 alb hidramat.merge f bine.e de 1 an prin romania..e la mica publicitate. anuntul cu el optiuni cam zero.pretul este undeva pe la 1800 discutabil.
care e problema cu 2,4 td? ne am nascut cumva in smg sau steptronic? mai terminati cu impresiile astea ca nu sunteti pe bmwclub sa stati cu standardele sus. cutiile automate d ela bmw incepand cu ani 70 incoa sunt f bune.nu s performante .. dar nu stiu cine cauta performante de m 3 la un 24 td sau un 2500 benzina pt oras...deci nasu pe sus in alta parte eu am td automat si e super ok.,mai ales pt oras. si tu daca nu ai condus .nu te mai pronunta.primitiv esti tu ca ai votat cu basescu.nu cutia mea de viteza. doamne ce superficiali sunteti:PPoripilant huoooo This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 12:03 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
Pai ce sa zic de Jay Leno,nu am zis ca e arogant, stiu ca e un tip banal, dar imi aduc aminte ca a cumparat o masian foarte rara care se numea Dusenberg( http://190slprototype.com/prototype/The_Pr...Convertible.jpg ) din cate imi aduc aminte nu a pus mana pe nimic,a chemat 2 mecanici si a rezolvat probl.Acum nu imi dau seama ce pasionat e ala care sute de masini, am inteles pasionat bmw & mercedes & audi am dat un exemplu absurd sa zicem ca iti plac modelele astea, cum poti fi pasionat de 300 de modele de masini?Sunt eu mai batut in cap dar tot colectionat in consider, mi se pare absurd sa fi pasionat dupa atatea varietati de modele inclusiv masini pe aubur are, eu cred ca el colectioneaza tot ce e vechi si rar.
Nu multi isi repara masina de a arata celorlalti ce mecanic ei, sunt nevoiti, nu au incotro stau mai mereu nasol cu banii, ai bani sa ii cumperi piese dar sa mai dai bani si la service e si mai grava situatia, eu acum vb din punctul meu de vedere, probabil mai sunt si alde Mitica Mistrie care o fac pe interesantii, ii gasesti chiar in serviceuri, sunt angajati ca mecanici dar habar nu au pe ce planeta sunt si te trezesti cu masina farmata si mai rau decat a intrat initial in service -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
cum poti fi pasionat de 300 de modele de masini? Aici nu cred ca sa aplica regulii de monogamie ![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 04:06 PM |