![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am si eu un e 34 alb hidramat.merge f bine.e de 1 an prin romania..e la mica publicitate. anuntul cu el optiuni cam zero.pretul este undeva pe la 1800 discutabil.
care e problema cu 2,4 td? ne am nascut cumva in smg sau steptronic? mai terminati cu impresiile astea ca nu sunteti pe bmwclub sa stati cu standardele sus. cutiile automate d ela bmw incepand cu ani 70 incoa sunt f bune.nu s performante .. dar nu stiu cine cauta performante de m 3 la un 24 td sau un 2500 benzina pt oras...deci nasu pe sus in alta parte eu am td automat si e super ok.,mai ales pt oras. si tu daca nu ai condus .nu te mai pronunta.primitiv esti tu ca ai votat cu basescu.nu cutia mea de viteza. doamne ce superficiali sunteti:PPoripilant huoooo This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 12:03 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Discuţia e interesantă, chiar nu m-am enervat, mie chiar īmi place să discut cu cineva care foloseşte argumente.
Romānii nu prea pot fi un exemplu pentru că cei care ajung să aibă bani nu sunt decāt foarte rar oameni ok, majoritatea au furat de la stat, au dat nişte ţepe şi au avut spate politic. Eu am urmărit foarte multe prezentări făcute de Jay Leno pe site-ul său şi am rămas impresionat de modul īn care vorbeşte şi se comportă. Este clar pasionat, şi el se ocupă cu recondiţionări, şi el pune mānă, īnsă n-ar avea cum să se ocupe singur de toate maşinile şi motocicletele, gāndeşte-te că are sute. Din acest motiv a angajat mai mulţi mecanici, singur nu s-ar putea descurca, acele maşini au nevoie de o īntreţinere foarte atentă, mai ales că multe valorează enorm. Mie mi se pare pasionat pentru că deşi are bani, nu se comportă astfel, se īmbracă foarte banal dacă ai observat, are nişte blugi ponosiţi şi o cămaşă de blugi cu care filmează foarte des, se vede că nu este un om superficial căruia i-au luat banii minţile. Şi tu ai dreptate īn ceea ce zici, oamenii pot să devină mai aroganţi după ce ajung bogaţi, mulţi uită de unde au plecat, īnsă nu este o regulă. Este posibil ca mulţi dintre aceşti oameni să nu fi avut caracter din start, īnsă acest lucru nu s-a văzut pentru că nu aveau bani şi se purtau relativ ok cu cei din jur pentru a obţine diverse avantaje de la aceştia, falsitatea este o chestie comună īn ziua de azi. Pe Costel nu l-am descris suficient. Nu ştiu dacă ai observat, īnşă sunt mulţi cu diverse maşini rupte care se dau foarte māndri de faptul că īşi repară maşina cu māna lor. Este adevărat că a-ţi repara singur maşina este un frumos, īnsă mult mai important este caracterul. Mulţi fac asta tot ca să iasă īn evidenţă, să le arate altora ce mari pasionaţi sunt ei, nu fac asta din plăcere ci doar din nevoie. Pasiunea afişată ostentativ nu mi se pare ok. Mulţumesc la fel! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 04:10 PM |