![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am si eu un e 34 alb hidramat.merge f bine.e de 1 an prin romania..e la mica publicitate. anuntul cu el optiuni cam zero.pretul este undeva pe la 1800 discutabil.
care e problema cu 2,4 td? ne am nascut cumva in smg sau steptronic? mai terminati cu impresiile astea ca nu sunteti pe bmwclub sa stati cu standardele sus. cutiile automate d ela bmw incepand cu ani 70 incoa sunt f bune.nu s performante .. dar nu stiu cine cauta performante de m 3 la un 24 td sau un 2500 benzina pt oras...deci nasu pe sus in alta parte eu am td automat si e super ok.,mai ales pt oras. si tu daca nu ai condus .nu te mai pronunta.primitiv esti tu ca ai votat cu basescu.nu cutia mea de viteza. doamne ce superficiali sunteti:PPoripilant huoooo This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 12:03 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
Nu vreau sa ma mai contrazic, cu toate ca imi place sa ascult opinia fiecaruia si sa mai adaug si eu ceva din cand in cand, adevarul e undeva la mijloc, si saraci cocalari si cu bani cocalari, eu vorbesc de romani in general nu cei de afara care au o altfel de educatie si de obicei ar fi cu capul mai pe umeri cand dau de bani sau nu, nici aia nu sunt usa de biserica,cum se trezeste cu ceva bani devine plin de el, si da, cunosc si saraci si pretind a fi smekeri binenteles fara chifla la burta traiesc de pe o zi pe alta imprumuta tigari si se roaga de tine sa ii dau o cafea la tonomat,dar ei sunt smardoi d'nle:)), si te rog sa nu te enervezi pe mine dar cu jay leno nu vad unde e pasiunea, dupa parerea mea e doar un colectionar de masini si cam atat,el are bani cumpara o masina veche si ii pune pe altii sa l e repare si cam atat,in rest defileaza cu ea la discovery tv
Ai dreptate si tu din puctul tau de vedere, caracterul nu tine de bani, dar banii strica pe om de obicei, sunt sigur ca sti la ce ma refer, au nasu pe sus, ii scuipa pe toti in cap,imi fine tot felul de cretinisme dinastea care pe mine ma face sa confirm din ce in ce mai tare ca e un cocalar cu acte in regula. Si faza cu pasionatul Costel Slinosul ai pus problema gresit, ala e doar sarac, daca vinde dacia ramane fara masina de care mai are nevoie de ea iar, de alta nu e bani deoarece tara e de asa natura, atat poate oferii unora deloc altora cu varf si indesat, ce sa mai zic iubesc tara asta! Tot ce a mai ramas de spus este sa iti urez succes in continuare cu facultatea, si eu sunt masterand anul 1, aproape anul 1 mai am de dat licenta luna viitoare si ma inscriu la master. Aproape ca am uitat sa mentione ON cu e28urile sau alte masini care ar putea inlocui e28 daca tot e asa rar de gasit This post has been edited by Dani88br: Jun 14 2010, 02:15 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 04:06 PM |