![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am si eu un e 34 alb hidramat.merge f bine.e de 1 an prin romania..e la mica publicitate. anuntul cu el optiuni cam zero.pretul este undeva pe la 1800 discutabil.
care e problema cu 2,4 td? ne am nascut cumva in smg sau steptronic? mai terminati cu impresiile astea ca nu sunteti pe bmwclub sa stati cu standardele sus. cutiile automate d ela bmw incepand cu ani 70 incoa sunt f bune.nu s performante .. dar nu stiu cine cauta performante de m 3 la un 24 td sau un 2500 benzina pt oras...deci nasu pe sus in alta parte eu am td automat si e super ok.,mai ales pt oras. si tu daca nu ai condus .nu te mai pronunta.primitiv esti tu ca ai votat cu basescu.nu cutia mea de viteza. doamne ce superficiali sunteti:PPoripilant huoooo This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 12:03 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
eu nu te iubesc deloc ciupanezule.si cum am zios ma pis pe cutia lor automata.
si daca as avea bani sa mi cumpar de ala tot manual mi as lua.asa ca maxime si tampenii aberezi tu.fiecare om are dreptul sa si cumpere si sa i placa ce vrea.deci opinia ta este nula in cazul meu manual gear rulez maxime si fabule.vezi ca aici nu tre sa impresionezi pe nimeni cu ,cuvinte elevate.nu suntem bmwclub si nu tre sa demonstrezi nimic:P si cu asta sper sa ma scutesti de alte argumente cretine despre mercedes si cutiile automate. http://en.wikipedia.org/wiki/McLaren_F1 This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 05:45 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Ori unii mai cumpara pentru ca le place modelul. Si le place sa stea sub masina la -10 grade sa schimbe cutia de viteze la bordura ![]() Primul exemplu este posibil, al doilea nu. Nu stai de plăcere sub maşină īn condiţii grele ci de nevoie. Aici totusi ne-am adunat ca ne plac vechiturile. Alea cu motoare mari, taxe mari, consum mare. Unora ne plac mai noi, altora mai vechi. Cum ziceam, oameni si oameni. Nu inseamna ca trebuie sa-ti impui parerea. Pentru ca daca nu ti-ai dat seama, asta incerci sa faci ![]() ![]() Nu am cum să-mi impun părerea pentru că nu acesta este scopul meu. Este un forum de discuţii, unii gāndesc īntr-un mod, alţii īn alt mod. Poate n-am citit bine, īnsă nu văd la tine vreo "vechitură cu motor mare, taxe mari, consum mare". După cum se pare că ai văzut şi pe pielea ta, nu e rău să gāndeşti şi raţional. eu nu te iubesc deloc ciupanezule.si cum am zios ma pis pe cutia lor automata. si daca as avea bani sa mi cumpar de ala tot manual mi as lua.asa ca maxime si tampenii aberezi tu.fiecare om are dreptul sa si cumpere si sa i placa ce vrea.deci opinia ta este nula in cazul meu manual gear rulez maxime si fabule.vezi ca aici nu tre sa impresionezi pe nimeni cu ,cuvinte elevate.nu suntem bmwclub si nu tre sa demonstrezi nimic:P si cu asta sper sa ma scutesti de alte argumente cretine despre mercedes si cutiile automate. http://en.wikipedia.org/wiki/McLaren_F1 Mai bine, nu-mi plac homosexualităţile de genul acesta. ![]() Nu există SLR manual. Eu īncerc să vorbesc politicos. Preferi să-ţi spun că mă cac īn părerea ta aşa cum faci tu de obicei? Tu ai zis că cei care-şi iau maşini sport automate sunt nişte retardaţi. Asta e clar o prostie, o aberaţie, o tāmpenie. Asta ca să mă exprim cum īţi place şi ţie. Nu e prea frumos, nu? Nu prea are rost o discuţie dacă nu eşti pregătit să accepţi şi păreri diferite, mai ales dacă sunt argumentate. Dar e mai uşor să spui că altul aberează īn loc să īncerci să gāndeşti puţin raţional. |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Nu stai de plăcere sub maşină īn condiţii grele ci de nevoie. Cum spuneam, cati oameni atatea funduri... Pardon, pareri. Ai sa razi dar chiar suntem cativa care facem asta. Chit ca n-avem motoare mari, chit ca nu avem nuj ce rachete. Chiar ne place. Teoretic, ca persoana rationala, ar trebui sa intelegi asta. Faptul ca te incapatanezi si-ti exprimi opinia fara sa te gandesti ca unora chiar le pasa, nu-i ok. Practic, nu faci decat sa rascolesti rahatul. Capisci? PS: Crezi ca-i mai interesanta viata daca faci asta? -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
sper sa nu conduci in viata ta dastea vechi ti ar cadea rangul mie mi se rupe ca vb tu cum vb eu:P esti penibil o tii langa cu cutia ta automata tu nu intelegi ca esti pe un forum gresit.nu ne intereseaza evolutia ta spectaculoasa in ale masinilor.we are retards noi vrem ligheane si forase vechi..eu stiu ca tu atata poti.deci nu ti pot cere mai mult.putrea de a intelege a oamenilor ,este limitata.si nu electronic. daca tu zici ca cea mai tare masina din lume are cutie automata si asta este bine ca asa vrea curuletu tau atunci asa sa fie.daca as fi homosexual ..ai fi ultimul cu care mi as trage o.as prefera sa ma violeze o maimuta. Penibil eşti tu. Nu-ţi mai zic nimic pentru că n-are rost, tot pe a ta o ţii, nu contează ce argumente primeşti. nu mai pot de ras:)) amuzanti rau de tot tipii Acum nu vreau sa starnesc nici un conflict, dar mie aiurea sa cumpar masina sport cu hidramata, e o porcarie totala, hidramata e buna ptr daily use ptr a scapa de amestecatul in sarmale in trafic sau ptr cei care nu au nici o treaba cu schimbatul vitezelor. Exemplu de masina sport este ///MSupra care o stie toata lumea, aia e hidramata?sau masinile japoneze cu multi multi caluti(350z/Skyline/supra/eclips/etc)si alea tot manuale, sau Ferrari Porsche Lamborghini nici astea nu serveau hidramata pana acum recent si totusi erau masini sport in toata regula, SLR este o masina de basinosi full de bani, tot in aceiasi oala intra si m6ele asta nou, de ce naiba nu exista cutie manuala ptr el nu imi dau seama:| Cutiile automate pot fi o alegere bună pentru o maşină sport GT, adică una cu care să poţi călători distanţe mari, aşa cum e gāndit SLR-ul. Dacă tu crezi că SLR-ul este o maşină pentru băşinoşi cu bani, īmi pare rău, īnsă eşti foarte limitat īn gāndire. Dacă unii au foarte mulţi bani, asta nu īnseamnă că nu pot fi pasionaţi de maşini. M5 E60 şi M6 E63/E64 nu au cutii manuale pentru că s-a ales varianta unor cutii foarte rapide numite SMG. Aceste cutii au prins foarte bine la mulţi clienţi, aşa că nu s-a mai oferit şi o cutie manuală. Am mers īn dreapta īntr-un M6 şi schimbările atunci cānd mergi tare sunt extraordinare, te simţi ca īntr-o maşină cu cutie manuală, iar maşina trage incredibil. Cum spuneam, cati oameni atatea funduri... Pardon, pareri. Ai sa razi dar chiar suntem cativa care facem asta. Chit ca n-avem motoare mari, chit ca nu avem nuj ce rachete. Chiar ne place. Teoretic, ca persoana rationala, ar trebui sa intelegi asta. Faptul ca te incapatanezi si-ti exprimi opinia fara sa te gandesti ca unora chiar le pasa, nu-i ok. Practic, nu faci decat sa rascolesti rahatul. Capisci? PS: Crezi ca-i mai interesanta viata daca faci asta? Īnţeleg să-ţi placă să munceşti la maşină īntr-o zi frumoasă, şi eu mai fac asta. Īnsă să spui că-ţi place să stai la -10 grade sub maşină, ori eşti masochist ori ai chef de ceartă şi preferi să susţii lucruri īn care nu crezi. O să īncerc să nu mai postez aici, e clar că e o pierdere de vreme. Vezi-ţi de treaba ta, nu te preocupa de viaţa altora. |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
Dacă tu crezi că SLR-ul este o maşină pentru băşinoşi cu bani, īmi pare rău, īnsă eşti foarte limitat īn gāndire. Dacă unii au foarte mulţi bani, asta nu īnseamnă că nu pot fi pasionaţi de maşini. Nu sunt deloc limitat in gandire, sa punem probl in felul urmator: 1) Esti vai steaua ta de sarac, mananci paine cu ceapa tot anu crezi ca mai poti fi pasionat de masini?NU iti zic eu ca nu,nu are rost sa visezi ca ultimul fraier cu gandul ca o sa iti iei un SLR ca tu bagi bilete la bingo cam jumatate din leafa ta.E aproape imposibil sa te gandesti la asa ceva, vb ta ai fi un masochist sau un daydreamer in toata regula, eu unu nu sunt prefer sa ma gandesc la ce imi permit nu la ce nu imi permit. Cu cei care nu muncesc si au totul deagata de la mami si tati eu ii numesc cocalari basinosi nici decum pasionati de masini, ala care e pasionat de masini este genul de am care a strans fara nici un ajutor bani ptr masina care o conduce, stie ce e aia sa o intretii din banii prorpii si tot asa, un exemplu bun ar fi interceptor dupa parerea mea, el este un pasionat a facut totul cu banii, timpul si efortul lui, in nici uncaz a altuia Acum ca fapt divers sa imi zici si mie cat de repede crezi ca poti strange 3000 de euro din munca ta fara nici un ajutor, la mine stiu ca dureaza o gramada de luni de strans din c** daca nu mai bine de un an lejer, asa ca astia care au masini de sute de mii de euro sunt majoritatea sunt niste cocalari, au avut totul deagata nu vad unde e pasiunea, pana nu stii ce implica pasiunea aia , in general multe sacrificii de obicei rupi de la gura sa faci ceva la cazan, munca ta depusa acolo, orice modificare reparatie sa fie facuta cu mana ta, si nu in service uri cum fac toti coca cu bani, inca o data NU VAD UNDE E PASIUNEA, aici e vorba de fala sa arati cat de multe chestii poti face tu cu banii si ozn conduci,ce toale ai de la D&G(duc gunoiu) sau alte firme special create ptr publicul cacacios cocalaresc, imi pare rau asa gandesc eu, limite peste limite, ideea e ca nu vad unde e pasiunea atata tot. Un exemplu bun fiul poponar a lui prigoana, ai vazut ce mufa de handicapat mintal are si ce masina conduce? ala e un pasionat de masini? e un cocalar falos atata tot ![]() This post has been edited by Dani88br: Jun 14 2010, 12:31 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 06:31 PM |