![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am si eu un e 34 alb hidramat.merge f bine.e de 1 an prin romania..e la mica publicitate. anuntul cu el optiuni cam zero.pretul este undeva pe la 1800 discutabil.
care e problema cu 2,4 td? ne am nascut cumva in smg sau steptronic? mai terminati cu impresiile astea ca nu sunteti pe bmwclub sa stati cu standardele sus. cutiile automate d ela bmw incepand cu ani 70 incoa sunt f bune.nu s performante .. dar nu stiu cine cauta performante de m 3 la un 24 td sau un 2500 benzina pt oras...deci nasu pe sus in alta parte eu am td automat si e super ok.,mai ales pt oras. si tu daca nu ai condus .nu te mai pronunta.primitiv esti tu ca ai votat cu basescu.nu cutia mea de viteza. doamne ce superficiali sunteti:PPoripilant huoooo This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 12:03 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
Asta aveam sieu impresia, ca este foarte bine gandita din toate punctele de vedere, am vazut la tataitu ala 524tda cica il avea de 10 ani, a facut o data motorul cand l a luat,una peste alta a zis ca este super multumit de dieselist hidramat
![]() Atunci imi caut un 525i sau 520i hidramat e34 dar mie frica totusi de cutie,daca imi iau una o verific si rasverific cum schimba cutia aia sa fiu sigur ca nui probleme,ca mai incolo sa caut cutie hidramata, sau sa fiu nevoit sa ii pun manuala ca nu gasesc:)). Apropo pe lista de cumparat o masina ar fi si un e30 hidramat 325, si aleg hidramata deoarece grupurile sunt in mintile lor nu trompeta sa huruie ca la balamuc, cu hidramata nu poti face plecari bruste sa distrugi intermediare si grupuri, nu poti face burnuri ceea ce imi convine extrem de mult:D sa stiu eu ca masina a fost maltratata cat mai putin posibil. Acum nu stiu ce masini ai condus Ciupanezule de zici ca sunt panarame cutiile vechi, dar e34 asta care m am plimbat cam 1500km cu el nu era deloc lenes sau sa ai dificultati sa nu te asculte cutia, totul era din acceleratie, tot din acceleratie dadeam si inferioara cand aveam nevoie asa ca nu sunt deloc rele cutiile astea, foarte simple fara multi senzori(cred ca nu are mai deloc)daca ii schimbi uleiul la timp eu zic ca nu ai treaba cu ea!Parerea mea, parerea mea.... ![]() OFF: tot forumul ar trebui sa ne intalnim undeva de preferabil o terasa,si sa i avem la masa pe Interceptor si Ciupaneze unu langa altul sa vedem ce discutii aprinse vor lua nastere:)) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 04:04 PM |