![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am si eu un e 34 alb hidramat.merge f bine.e de 1 an prin romania..e la mica publicitate. anuntul cu el optiuni cam zero.pretul este undeva pe la 1800 discutabil.
care e problema cu 2,4 td? ne am nascut cumva in smg sau steptronic? mai terminati cu impresiile astea ca nu sunteti pe bmwclub sa stati cu standardele sus. cutiile automate d ela bmw incepand cu ani 70 incoa sunt f bune.nu s performante .. dar nu stiu cine cauta performante de m 3 la un 24 td sau un 2500 benzina pt oras...deci nasu pe sus in alta parte eu am td automat si e super ok.,mai ales pt oras. si tu daca nu ai condus .nu te mai pronunta.primitiv esti tu ca ai votat cu basescu.nu cutia mea de viteza. doamne ce superficiali sunteti:PPoripilant huoooo This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 12:03 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
eu nu te iubesc deloc ciupanezule.si cum am zios ma pis pe cutia lor automata.
si daca as avea bani sa mi cumpar de ala tot manual mi as lua.asa ca maxime si tampenii aberezi tu.fiecare om are dreptul sa si cumpere si sa i placa ce vrea.deci opinia ta este nula in cazul meu manual gear rulez maxime si fabule.vezi ca aici nu tre sa impresionezi pe nimeni cu ,cuvinte elevate.nu suntem bmwclub si nu tre sa demonstrezi nimic:P si cu asta sper sa ma scutesti de alte argumente cretine despre mercedes si cutiile automate. http://en.wikipedia.org/wiki/McLaren_F1 This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 05:45 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Ori unii mai cumpara pentru ca le place modelul. Si le place sa stea sub masina la -10 grade sa schimbe cutia de viteze la bordura ![]() Primul exemplu este posibil, al doilea nu. Nu stai de plăcere sub maşină īn condiţii grele ci de nevoie. Aici totusi ne-am adunat ca ne plac vechiturile. Alea cu motoare mari, taxe mari, consum mare. Unora ne plac mai noi, altora mai vechi. Cum ziceam, oameni si oameni. Nu inseamna ca trebuie sa-ti impui parerea. Pentru ca daca nu ti-ai dat seama, asta incerci sa faci ![]() ![]() Nu am cum să-mi impun părerea pentru că nu acesta este scopul meu. Este un forum de discuţii, unii gāndesc īntr-un mod, alţii īn alt mod. Poate n-am citit bine, īnsă nu văd la tine vreo "vechitură cu motor mare, taxe mari, consum mare". După cum se pare că ai văzut şi pe pielea ta, nu e rău să gāndeşti şi raţional. eu nu te iubesc deloc ciupanezule.si cum am zios ma pis pe cutia lor automata. si daca as avea bani sa mi cumpar de ala tot manual mi as lua.asa ca maxime si tampenii aberezi tu.fiecare om are dreptul sa si cumpere si sa i placa ce vrea.deci opinia ta este nula in cazul meu manual gear rulez maxime si fabule.vezi ca aici nu tre sa impresionezi pe nimeni cu ,cuvinte elevate.nu suntem bmwclub si nu tre sa demonstrezi nimic:P si cu asta sper sa ma scutesti de alte argumente cretine despre mercedes si cutiile automate. http://en.wikipedia.org/wiki/McLaren_F1 Mai bine, nu-mi plac homosexualităţile de genul acesta. ![]() Nu există SLR manual. Eu īncerc să vorbesc politicos. Preferi să-ţi spun că mă cac īn părerea ta aşa cum faci tu de obicei? Tu ai zis că cei care-şi iau maşini sport automate sunt nişte retardaţi. Asta e clar o prostie, o aberaţie, o tāmpenie. Asta ca să mă exprim cum īţi place şi ţie. Nu e prea frumos, nu? Nu prea are rost o discuţie dacă nu eşti pregătit să accepţi şi păreri diferite, mai ales dacă sunt argumentate. Dar e mai uşor să spui că altul aberează īn loc să īncerci să gāndeşti puţin raţional. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 06:18 PM |