![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am si eu un e 34 alb hidramat.merge f bine.e de 1 an prin romania..e la mica publicitate. anuntul cu el optiuni cam zero.pretul este undeva pe la 1800 discutabil.
care e problema cu 2,4 td? ne am nascut cumva in smg sau steptronic? mai terminati cu impresiile astea ca nu sunteti pe bmwclub sa stati cu standardele sus. cutiile automate d ela bmw incepand cu ani 70 incoa sunt f bune.nu s performante .. dar nu stiu cine cauta performante de m 3 la un 24 td sau un 2500 benzina pt oras...deci nasu pe sus in alta parte eu am td automat si e super ok.,mai ales pt oras. si tu daca nu ai condus .nu te mai pronunta.primitiv esti tu ca ai votat cu basescu.nu cutia mea de viteza. doamne ce superficiali sunteti:PPoripilant huoooo This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 12:03 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Este sportiv, nu şi sport.
Un motor sport īncepe de la 300 cai, unul sportiv poate avea mult mai puţin. Nu e vorba de diesel, e vorba de cutiile automate din acea generaţie pe care eu le consider proaste, primitive, lente. Dacă ţie īţi plac, să fii sănătos, ai dreptul, ca şi mine, la o părere. Fiecare cu părerea lui. |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Păi nici ceea ce spui tu n-are nici un sens. Ce rost are să iei un BMW vechi cu motor de 2500 cmc dacă nu pentru sportivitate? Ori unii mai cumpara pentru ca le place modelul. Si le place sa stea sub masina la -10 grade sa schimbe cutia de viteze la bordura ![]() Fiecare cu părerea lui. E clar ca sunt oameni si oameni, sau vorba profului meu de filozofie: cate funduri atatea pareri. Aici totusi ne-am adunat ca ne plac vechiturile. Alea cu motoare mari, taxe mari, consum mare. Unora ne plac mai noi, altora mai vechi. Cum ziceam, oameni si oameni. Nu inseamna ca trebuie sa-ti impui parerea. Pentru ca daca nu ti-ai dat seama, asta incerci sa faci ![]() ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:51 AM |