IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> intrebare, fara verificare (ITP)
vioE21
post Nov 25 2009, 06:52 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 382

Se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata in alta tara EU care nu are verificare?Sa explic...in Irlanda , masinile care au mai mult de 30 ani, numite vintage sau classic cars....nu mai au nevoie de verificare...adica circuli cu ele fara verificare, legal. Deci, o masina de peste 30 ani inmatriculata in Irlanda se poate circula cu ea in Romania? Ce este misto e ca majoritatea masinilor de peste 30 ani , costa numai 50 euro sa le inmatriculezi...smile.gif...si dureaza doar 20 minute...smile.gif.

Un calculator de taxe inmatriculare din irlanda, taxele sunt in functie de valoarea masini, cu cat e mai veche , cu atat e mai ieftin de inmatriculat

https://www.ros.ie/VRTEnquiryServlet/showCarCalculator
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Dani88br
post Jun 12 2010, 04:44 PM
Post #2

45% BMW corupt

Group: Members
From: Braila
Member No.: 1,196
Car: e36
Engine: M41 1.7TDS 90CP

numai tu...ideea e ca nu mergi cu o vechitura pana la adanci batraneti ca vrei tu, mergi cu ea ptr ca nu ai bani de alta mai noua sau din pasiune ptr o anumita marca sau model. De ex mie imi plac mult de tot e28 e30 e34 e39 e38 adica as tine unul din modelele astea din pasiune ca sunt mai dus cu pluta, imi plac vechiturile astea si cu asta basta. Dar as vrea si o masina ptr daily use noua dar nu imi permit, macar o varza de opel astra 1.4 benzina cu un AC pe el acolo si atat in rest nu ma ami intereseaza de culoare poate sa fie rosie tot nu imi pasa sau jante, tableme imi satisfac cerintele de off road romanesti extrem de bine, nu ma intereseaza nici forma sedan, caravan, dric, ceo fi acoloo masina noua sa fie sa stiu ca pot conta pe ea oriunde ma duc cativa ani, si cum banii is din ce in ce mai rari ca Elvis Presli mergi cu vechitura vrei nu vrei si nu e corect sa platesc atatea taxe ptr un cazan doar ptr ca sunt sarac si nu imi permit una mai buna...

--------------------

Uploaded with ImageShack.us

www.bmwinfo.com
www.autodata.ltd.uk
www.e34.de
www.e36.de
www.e30.de
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 01:49 PM