![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
BMW 320-2004
159000km Climatronic Navi 16:9, magazie 6 cd Piele,scaune incalzite Cotiera fata+spate Ski sac, banchete rabatabile, scaune cu reglaj lombar Volan sport piele multifunctional, cruise Trapa, pachet fumatori (s-a fumat in masina) Geamuri electrice (fata) Oglinzi retractabile si incalzite DSC Pachet lumini Senzori ploaie+lumini+parcare Xenon, spalatoare faruri Proiectoare Anvelope vara+iarna(cu tinte) noi, jante 16 e90 oem 3 chei Carte service (istoric) Consumabile noi (placute frana fata+spate,ulei+filtre+lichid frana) Primul proprietar in ro soft cu +~30 cp protectii ploaie geamuri + folie omologata spate 11500€ anuntul e pt un prieten, raspunde la nr de tel 0722420240 / Razvan Apostol Va rog sa va abtineti de la comentarii in legatura cu pretul , pretul reflecta starea masinii, masina pe care o cunosc destul de bine. eu sunt tocmai dupa o perioada de o luna cand am cautat sa cumpar o masina in jurul sumei de 8-9 mii si la pretul asta am gasit numai tomberoane de gunoi... (nu am luat in calcul masini frantuzesti/italienesti) poze: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() masina arata asa pt ca e intretinuta, nu s-a efectuat nici o sedinta de detailing -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
up pt o masina buna si ingrijita. si pretul este.. D I S C U T A B I L
am uitat sa precizez, masina are anvelope de iarna (225/50/16) aproape noi (2-3mii km) nokian cu tinte deci iarna e ca vara ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 09:47 AM |