![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 86 Joined: 16-July 08 From: Tg. Mures Member No.: 1,706 Car: 520i E34 Touring Engine: M50B20 150 CP ![]() |
Buna , recent am ajuns in Spania dupa un drum Romania-Ungaria-Slovenia-Italia-Franta-Spania facut cu masina mea (BMW E34 520i '95, M50B20) . Daca aveti vreo intrebare legat de comportamentul masinii,drumuri,taxe,etc. va ofer cu placere raspunsuri.
-------------------- "Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted - One moment - Would you capture it or just let it slip?" Eminem BMW 520i Touring E34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 766 Joined: 28-October 07 From: iasi Member No.: 1,243 Car: E28,E39 Engine: M21,116CP M57 193CP ![]() |
astea sunt facute in italia cred
daca vreti sa traversati franta sa va zic cateva trickuri autostrada e intradevar foarte scumpa cam cati bani dati pe combustibil cam atat dati si taxa de autostrada dar mergeti mult mai constant, mai rapid si mai putin obositor decat pe nationala unde sunt 15 mii de milioane de sensuri giratorii asta fiind boala generala in franta nu toate portiunile de autostrada sunt cu taxa dar daca e cam greu sa le ocoliti pe cele cu taxa cand se intra pe portiunile cu taxa se opreste la bariera si se ia un ticket care se pastreaza pana la iesirea de pe autostrada cand se baga in aparat si iti zice cat ai de platit nu tot timpul sunt persoane care sa iti ia banii doar pe timpul zile sunt in orele de varf noaptea poti plati cu bani monede sau bacnote nu conteaza merg ambele sau cu cardul pe autostrada si pe nationala sunt radare fixe de cele mai multe ori anuntate cu panouri dar mai sta si jandarmeria cu impreza la iesirile din parcarile de pe autostrada.....asa ca atentie la viteza mai ales in apropierea parcarilor de pe autostrada in franta ori ca ai 131kmh ori 150 kmh cam aceiasi amenda iei asa ca incercati sa ramneti sub 129 ca sunt foarte stricti la viteza centura bineinteles obligatorie si la locurile din spate ziua e recomandabil sa nu mergeti cu farurile aprinse pt ca la ei nu e ca in ungaria unde e obligatoriu si ziua daca mergeti pe nationala aveti mai multe sanse sa dati de jandarmerie si sa va opreasca pt verificari alt dezavantaj daca mergeti pe nationala e ca noaptea dupa ora 19 pana dimineata nu gasiti benzinarie la care sa alimentati cu bani doar cu card cam atat deocamdata recomand site ul www.viamichelin.fr pt planificari trase aveti acolo tot, costuri carburant, costuri autostrada, vignete drum bun si concedii placute |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
astea sunt facute in italia cred dap, cand ma intorceam, aproape de granita cu au recomand site ul www.viamichelin.fr pt planificari trase aveti acolo tot, costuri carburant, costuri autostrada, vignete iar aici pt italia: http://autostrade.it/ -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:02 AM |