![]() |
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
A. Ma intereseaza un atelier care e capabil sa reconditioneze o chiulasa in mod profesionist.
Prin reconditionare inteleg: 1. Demontarea completa a chiulasei; 2. Curatarea temeinica (altfel decat cu un solvent + pensula + carpe); 3. Verificarea absentei fisurilor; 4. Planarea; 5. Rectificarea supapelor si a sediilor supapelor si *foarte important* rodarea supapelor rectificate pe sedii, astfel incat etansarea sa fie perfecta; 6. Reansamblarea chiulasei; 7. Garantie pentru lucrarea efectuata. Daca stie cineva un astfel de atelier si poate sa dea referinte bune despre el, il rog sa posteze datele de contact. Repet, caut doar ateliere in stare sa faca treaba cvasi-nemteasca si sa readuca o chiulasa la (aproape la) parametrii tehnici originali. B. Ma intereseaza si un atelier care are un dispozitiv de montat segmenti pe pistoane. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
acolo rear si eu tot ce am de reparat
facv baieti aia cam orice.,eu ai stiu de 5 6 ani -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
acolo rear si eu tot ce am de reparat facv baieti aia cam orice.,eu ai stiu de 5 6 ani Chiulasa de la e32 al meu a fost reparat acolo, au avut de munca dar a iesit treaba bine. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 02:32 PM |