![]() |
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Am vazut la colegii de pe VWforum o propunere laudabila si usor de realizat, prin care sa ne aratam nemultumiti de starea drumurilor in RO. Link: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=66880
Ce parere aveti? -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 90 Joined: 8-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,572 Car: e30 Engine: M20B20 ![]() |
mehigh, daca te vezi in wend cu tipii de la vw vreau sa vin si eu. da-mi un semn ceva daca se poate. mersi
da, putem schimba pretul benzinei, in sus. trebuie sa ne aliniem la cifrele din ue. din pacate salariile nu, pt ca PIB-ul nostru e la pamant. deci benzina doar in sus. btw totul tine de guvern. in primul rand el aloca bugetul pentru orice tip de institutie din romania. inclusiv pt primaria generala, care are strazile cu ratbu iar celelalte sunt la cele de sector. la fel si cu drumurile nationale sau autostrazile. fiecare judet pe unde trece autostrada sau dn se descurca cum poate cu infrastructura. sau nu mai tin minte, mi se pare ca cele 2 autostrazi sunt la transporturi. ideea e de a atrage atentia asupra asfaltarilor facute unde nu trebuie, fara garantii din banii nostrii, gropi vor fi mereu. asta-i toata ideea pp. -------------------- ____________ ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:36 PM |