![]() |
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Am vazut la colegii de pe VWforum o propunere laudabila si usor de realizat, prin care sa ne aratam nemultumiti de starea drumurilor in RO. Link: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=66880
Ce parere aveti? -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
incerc sa ma intalnesc zilele astea cu cineva de pe vwforum, sa iau niste bannere plastifiate n0n-adezive, va anunt cate am reusit sa iau si ne putem vedea sa impart si voua, daca doriti.
intrucat conducatorii nostri isi cam fac de cap cu banii, si tinand cont de actuala situatie economica, consider acest mod un bun semnal de alarma ca nu suntem pe calea cea buna cu ei acolo sus, si cu atitudinea asta din ultimii ani. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 10:19 AM |