![]() |
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Am vazut la colegii de pe VWforum o propunere laudabila si usor de realizat, prin care sa ne aratam nemultumiti de starea drumurilor in RO. Link: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=66880
Ce parere aveti? -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 90 Joined: 8-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,572 Car: e30 Engine: M20B20 ![]() |
DA laudabila initiativa a colegilor cu masina poporului.
Cine face pentru BMWZONE un astfel de banner? Eu il pun pe 2 masini. ca 2 in 1 ![]() Alti colegi poate-l pun pe 10 sau cate au. Propun sa nu fie autocolant ci un banner care se va lipi cu 2/4/6 mici bucati de banda adeziva. (scotch transparent sau cum s-o scrie) in partea de jos a lunetei sau sus doesn't matter. Sau daca va fi autocolant va fi foarte usor de dezlipit ulterior. Ca si in cazul vignietei. Dupa dezlipirea de "protectie" se pune partea cu adeziv pe pantalon sau pe o stofa, pentru a prinde praful sau scamele inerente. Evident bannerul sau autocolantul sa coste. NU sa "dea conducerea" Daca intr-adevar si noi vom reusi sa ne aliniem la aceasta initiativa, propun o intalnire in masa, fiecare oras cu ai lui si cunoscutii si masinile lor samd si in mod rulat mititng. NU TREBUIE AUTORIZATIE CF LEGILOR ACTUALE. Pt bmwzone, daca mai lucreaza un anumit PR din sapte seri la revista, vom avea si acoperire media, evident si in ziarul gratis ring, cred ca si in adevarul (cel de seara), apoi sper si in radio la vreo 2 posturi, gen guerrilla radio, city fm, poate si mai multe. cred ca guerrilla va intra. de asemenea, posesorii de motociclete, care cred eu sunt cei mai afectati de starea drumurilor. Ideea e de "manifest in rulaj" dar toate forumurile si toti posesorii O DATA. In afara de incitarea la manifest pe care am facut-o, conducerea bmwzone ce parere are? This post has been edited by wrctheo: Apr 20 2010, 07:37 PM -------------------- ____________ ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 11:49 AM |