![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 232 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 975 Car: 2 x E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
Salutare!
M-am gandit ca am stat destul pe forum fara sa-mi prezint masina, asa ca m-am hotarat sa o fac azi. Masina este un 1,8 m40 - 115 cp, culoare Neon blau metallic -stiu ca pare greu de crezut dar masina are culoarea originala, am tester care masoara grosimea vopselei (in microni). am testat-o inainte de a o cumpara -Interior Recaro Design Edition -Borbet A 9J (ne-montate inca) -volan Mtech I -oglinga retrovizoare BMW Z4 -inchidere centralizata -discuri fata-spate -oglinzi/geamuri electrice -tweetere in capacele de la oglinzile laterale -decapotare electrica -bara stabilizatoare Jom -pedale aluminiu -hardtop -stopuri Crystal Red-White Masina este stock pana la primavara. Modificari prioritare ar fi: 1.un 2.5 24v vanos + evacuari 2.o suspensie reglabila pt ca asta este foarte inalta 3.un sistem audio 4. (daca mai raman bani) M Technik II Masina inca nu este inmatriculata, si din cauza taxei care s-a triplat, o voi inscrie la vecinii nostri bulgari. Va doresc numai bine si asfalt uscat! This post has been edited by Vlad_RLG: Dec 18 2008, 02:26 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
Arata bine. Eu as fi mers pe linia clasica cu cabrioleta, faruri Hella smoked..., dar poate nu vrei sa semene cu celelalte cabriolete de pe forum, ma refer aici la ursu' lui Mouse sau al lui Andrei.
-------------------- 316
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 232 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 975 Car: 2 x E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
Arata bine. Eu as fi mers pe linia clasica cu cabrioleta, faruri Hella smoked..., dar poate nu vrei sa semene cu celelalte cabriolete de pe forum, ma refer aici la ursu' lui Mouse sau al lui Andrei. Mersi frumos pt apreciere... nu m-ar fi deranjat daca semana cu unul din ursii lui Mouse sau Andrei pt ca sunt masini f frumoase dar farurile astea mi le-am dorit foarte mult de cand am vazut modelul pe fostul urs ZEE... - Offf...daca o strici si pe asta ....am sa te alerg ....mult ![]() - Un pusti deosebit (RLG)...unul din putinii mei pusti preferati. Bafta Asta nu stie ce inseamna scartz, drift... asta merge doar linistit... Te pupa RLG-u`! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:12 PM |