![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 41 Joined: 6-April 10 From: Bistrita Member No.: 3,332 Car: E30. Engine: M20. 2xM21 ![]() |
Dezmembrez doua bucati e30 .. unul e touring si unul in 4 usi an fab. 91 respectiv 90.motoare au ambele 2.4 Td
cel touring inca e intreg... deci mai am asa : 2 punti spate cu discuri pompa injectie electronica stopuri late motor complet 2.4 in stare foarte foarte buna(mai putin turbo care e putin obosit) capota + 'mocheta' pe interior coaja de bord,2 bucati in stare impecabila pilot automat de pe cel touring volan sport 2 X inchidere centralizata antena radio electrica(pentru cel in 4 usi) clema pt sigurante BMW ![]() bara fata+spate radiatoare apa fusta fata 90' jante pe 15" BBS originale bmw suspensie sport( de pe touring) haion+eleron,parbriz original BMW,in stare impecabila.(de pe cel touring,dar cred ca se potriveste si pe celelalte modele) instalatie A/C completa trapa electrica + multe multe alte plastice.. pt orice intrebati-ma si am sa va raspund. nr de tel 0766278906 poze... This post has been edited by Cozmi.: Apr 7 2010, 08:56 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 489 Joined: 30-June 07 From: Cluj-Napoca Member No.: 1,005 Car: E30 320i sedan '86 Engine: M20 2.0 130CP ![]() |
Cotiera e originala de urs? Daca da ce pret are? Si inca un pret la un ceas functional
-------------------- Simfonia celor 6 cilindrii
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 41 Joined: 6-April 10 From: Bistrita Member No.: 3,332 Car: E30. Engine: M20. 2xM21 ![]() |
Cotiera e originala de urs? Daca da ce pret are? Si inca un pret la un ceas functional cotiera e originala,daca vrei iti dau si un part nr. sa verifici. 250 lei. si ceas functional? la care te referi? ceasuri de bord? alea suplimentare de presiune ulei,apa..sau ceas analog ala din bord?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 06:54 AM |