![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 232 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 975 Car: 2 x E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
Salutare!
M-am gandit ca am stat destul pe forum fara sa-mi prezint masina, asa ca m-am hotarat sa o fac azi. Masina este un 1,8 m40 - 115 cp, culoare Neon blau metallic -stiu ca pare greu de crezut dar masina are culoarea originala, am tester care masoara grosimea vopselei (in microni). am testat-o inainte de a o cumpara -Interior Recaro Design Edition -Borbet A 9J (ne-montate inca) -volan Mtech I -oglinga retrovizoare BMW Z4 -inchidere centralizata -discuri fata-spate -oglinzi/geamuri electrice -tweetere in capacele de la oglinzile laterale -decapotare electrica -bara stabilizatoare Jom -pedale aluminiu -hardtop -stopuri Crystal Red-White Masina este stock pana la primavara. Modificari prioritare ar fi: 1.un 2.5 24v vanos + evacuari 2.o suspensie reglabila pt ca asta este foarte inalta 3.un sistem audio 4. (daca mai raman bani) M Technik II Masina inca nu este inmatriculata, si din cauza taxei care s-a triplat, o voi inscrie la vecinii nostri bulgari. Va doresc numai bine si asfalt uscat! This post has been edited by Vlad_RLG: Dec 18 2008, 02:26 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
nu stiu concret dar spun din ce-mi aduc aminte:
rezervorul la e30 e de 55L la motoarele mici (4 cil) si 62L pt motoarele mari (6 cil) consuumul la M40B18 iti pot spune numai pt e36 sedan: bucuresti 12-14 afara 8-9 cu clima si destul de alergat pt ce performante are app: cred ca am vazut ieri sau alaltaieri masina asta in fata la helvetansa din pta revolutiei -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 232 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 975 Car: 2 x E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
nu stiu concret dar spun din ce-mi aduc aminte: rezervorul la e30 e de 55L la motoarele mici (4 cil) si 62L pt motoarele mari (6 cil) consuumul la M40B18 iti pot spune numai pt e36 sedan: bucuresti 12-14 afara 8-9 cu clima si destul de alergat pt ce performante are app: cred ca am vazut ieri sau alaltaieri masina asta in fata la helvetansa din pta revolutiei Eu am ceasul de benzina de 55l si teoretic si rezervorul ar trebui sa fie la fel... am facut 300 km cu un plin Acolo lucreaza tata ![]() Vlad , la mine rezervorul este de 62 sau 63 de litri consumul : Bucuresti - intre 10 si 12, poate chiar si mai mult putin daca stai in coada interminabila Afara - 7 la 130km/h (capotata) si mie tot cam 10-12 mi-a consumat... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:31 PM |