![]() |
![]() |
![]()
|
||||
0% BMW corupt Group: Members Posts: 70 Joined: 30-September 06 Member No.: 453 Car: BMW E 36 ![]() |
Vand Kituri Angel-eyese CCFL pt BMW si nu numai!
Un astfel de kit este compus din: - 4 inele CCFL (in functie de autoturismul dvs. avand dimensiuni diferite); - 4 drosere ridicatoare de tensiune (fiecare inel cu droserul lui separat). Pretul unui astfel de kit este de 100E (3,5 mil lei) Contact: 0765 44 10 35 This post has been edited by Sorin BMW: Oct 3 2006, 04:47 PM |
|||
|
||||
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Ochelarii de cal.
Te rog dă-i jos cāndva. ![]() Ai fost vreodată īn Paris? Ia mergi tu frumuşel printr-un banlieu să vezi ce-ţi schimbi părerea despre Paris. Fiecare oraş mare are şi zone urāte, nu există locurile perfecte. Şi centrul civic are frumuseţea lui. |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Ai fost vreodată īn Paris? Ia mergi tu frumuşel printr-un banlieu să vezi ce-ţi schimbi părerea despre Paris. Fiecare oraş mare are şi zone urāte, nu există locurile perfecte. Şi centrul civic are frumuseţea lui. Uhm, suburbia in Paris e la marginea Parisului. Nu in centru. Iar ctitoriile erei comuniste acolo isi au locul. In era comunista, nu in secolul 21. Grow up, nu ma intereseaza ca esti asa mandru ca esti bucurestean. Mai lasa all the "heritage" bullshit acolo unde-i e locul. Intr-un muzeu. Ceausescu n-a facut nimic bun, intr-o zi ai sa-ti dai si tu seama de asta. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Ceausescu n-a facut nimic bun, intr-o zi ai sa-ti dai si tu seama de asta. de ce crezi ca politia e in halul in care e,ca au impresia ca pot face ce vor oricand ? din cauza erei ceausescu,iar obiceiul se paseaza din ofiter in subofiter.de ce crezi ca e atata birocratie? relicvele lui ceausescu.de ce crezi ca bucurestiul are o sistematizare de cacat? ceausescu. de ce crezi ca bucurestiul nu are o zona anume pur industriala ?ceausescu. ce dracu cauta fabrici la 3 4 km de centru ? nu stiu. CLASA MUNCITOARE DOMNLE!! de ce ca inca se fereste lumea de exemplu la servici cu dinalea taci ca te aude seful ? SECURITATEA . teroarea de pe vremuri . ca cine stie ce ti face .ce ti face seful ,iti taie capul ?nu. si muuulte alte argumente am sa ti dau contra ceausescu. muuulte rau. asta nu inseamna ca sunt de acord cu hotia de acum .pt asta exista un articol scris de t.chirila la romania de azi,pus de interceptor.f interesant. cum am mai zis si eu.a2a revolutie.a noastra.asta e necesar. si astia sunt tot un fel de ceausescu .sub alta forma insa. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 114 Joined: 9-March 09 From: Bihor Member No.: 2,591 Car: BMW E36 Engine: 316 1.6 105CP ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 11:16 AM |