![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 125 Joined: 7-April 09 From: Bucharest Member No.: 2,660 Car: e12 Engine: 2.8 184CP ![]() |
Salut.As vrea sa stiu ce ulei imi recomandati pe 528i-ul meu si aici ma refer la vascozitate si nu la brand.Pana acum a avut 10W 40 dar avand in vedere ca-i cam place sa pape ulei ma gandeam sa-i pun ceva un pic mai gros.Astept sfaturile voastre ca sa nu fac vreo boacana si sa-mi bat joc de motor:).Salut.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=6343
uite aici gasesti multe despre motorul m30, si e scris de un cunoscator ![]() iar ca ulei poti folosi cam ce ai, avand in vedere vechimea acestor motoare, car en au fost create pentru uleiuri sintetice sau alte bunatati ![]() si oricum, mai toate uleiurile trebuie sa respecte anumite norme de productie pentur a nu fi poluante, mai mult sau mai putin, deci poti pune orice unei mineral oricum...citeste ce scrie acolo si te lamuresti ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:56 AM |