![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,004 Joined: 29-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,325 Car: E85 Z4 Roadster Engine: N46 2.0 150cp ![]() |
Masina este inmatriculata in Romania.
An fabricatie: 1998 Carburant: benzina Judet: Bucuresti Pret: 1900 EURO Descriere masina: Vand Daewoo Tico 1998,verde,al 2-lea proprietar,45.000km REALI !!(masina nu a fost niciodata lovita,100% vopsea originala doar mici zgarieturi din parcare)interiorul este in stare impecabila masina este dotata cu A\C,Alarma+Inchidere centralizata,Mp3+4boxe la 40mii au fost schimbate amortizoare,placute frana,saboti spate,pompa benzina,etc.... baterie bosch nou nouta de 1luna de zile !!! masina se vinde cu 1set roti de iarna NOI cauciucuri Marangoni+1set de vara cu 2 cauciucuri noi luate in toamna 1900e disc. Alte detalii la telefon 0768.875.787 -------------------- ASISTENTA RUTIERA & TRANSPORT AUTO !!! 0721 157 976 !!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
E foarte simplu.
Cei care au 3000 € toţi banii nu se vor uita niciodată la un E34 pentru că ştiu că e o maşină mai greu de întreţinut decât un Matiz sau Tico, prin urmare preferă să plătească 2000 € pe un Tico sau Matiz decât să rişte cu un E34. E puterea de cumpărare scăzută, la fel şi nivelul de trai, d-aia se vând greu BMW-urile vechi. |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
5% consum de oras la tico???
![]() am avut si eu unul acum cativa ani, nu am reusit sa-l scot sub 8 si pe sosea parca eram invizibil, numai cu frica am mers cu masina aia... bine .. de ea nu ma interesa ft tare ca era de la servici insa de mine ma interesa ![]() se inchide -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 09:58 PM |