![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 40 Joined: 24-August 08 Member No.: 1,757 Car: E21 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
Vand BMW e21 din 81' , motor 2.5 24v, jenti aliaj BORBET , masina este reconditionata total, nu bate nu troncane , toata articulatia schimbata , amortizoare sport , toate consumabilele schimbate , actele sunt la zi . ( are cateva puncte de rugina foarte mici ) , are alarma si inchidere centralizata , ofer si motoru original al masini. SUPER PRET DE CRIZA 1500 euro discutabil. accept si unele variante.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 2-April 08 Member No.: 1,555 Car: e30 Engine: m20 2.5i 171cp ![]() |
Salutare Sunt interesat de masina. Caut de mult una cu caroseria inca in stare acceptabila. Sunt din Cluj si cred ca am drum maine cel tarziu poimaine la bucuresti. Daca nu va venii un prieten bun pana acolo. Sper sa fie totul ok si sa ne intzelegem la pretz. Intrebare... masina e pe numele tau ? cat mai are itp? si daca e pe numele tau daca poti sa-mi scoti fisa fiscla sa o pot trece pe numele meu? ms
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Salutare Sunt interesat de masina. Caut de mult una cu caroseria inca in stare acceptabila. Sunt din Cluj si cred ca am drum maine cel tarziu poimaine la bucuresti. Daca nu va venii un prieten bun pana acolo. Sper sa fie totul ok si sa ne intzelegem la pretz. Intrebare... masina e pe numele tau ? cat mai are itp? si daca e pe numele tau daca poti sa-mi scoti fisa fiscla sa o pot trece pe numele meu? ms Motorul+cutie 700e Modificari necesare pentru adaptarea motorului pe masina + mana de lucru 300 - 400e Mi se pare ca mai are si motorul original, actele sunt pe numele lui. Intreb si eu de curiozitate, ce inseamna intelegere la pret ? -------------------- Baby Six
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 03:22 AM |