![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 130 Joined: 9-July 07 Member No.: 1,010 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Mi-a murit bateria la E34 cred ca e a 2a mortaciune, asta o aveam de la cineva, nu stiu ce era de capul ei, mai schimbasem una inainte ca avusesem niste consumatori de la o alarma veche care imi goleau bateria daca nu miscam masina 6 zile.
Ma uit acum pe realoem, de fapt pe bmwfans si vad ca exista pt codul meu de caroserie 3 capacitati, 50 Ah, 65 Ah si 75 Ah http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/Seda...battery_filled/ Intrebarea mea este, de ce capacitate sa cumpar? Motorizarea este M50B25 (525i 24V fara vanos) Oscilez intre 65 si 75 si nu stiu ce sa aleg.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Modificările de genul acesta sunt altă problemă, este evident că ai nevoie de o baterie mai mare dacă ai consumatori mai mari decāt are maşina din fabrică, adică dacă montezi un sistem audio mai performant şi mai puternic sau orice altceva care consumă mult curent.
Dacă maşina nu are astfel de modificări, este inutil să pui o baterie mai mare. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:32 AM |