![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 130 Joined: 9-July 07 Member No.: 1,010 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Mi-a murit bateria la E34 cred ca e a 2a mortaciune, asta o aveam de la cineva, nu stiu ce era de capul ei, mai schimbasem una inainte ca avusesem niste consumatori de la o alarma veche care imi goleau bateria daca nu miscam masina 6 zile.
Ma uit acum pe realoem, de fapt pe bmwfans si vad ca exista pt codul meu de caroserie 3 capacitati, 50 Ah, 65 Ah si 75 Ah http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/Seda...battery_filled/ Intrebarea mea este, de ce capacitate sa cumpar? Motorizarea este M50B25 (525i 24V fara vanos) Oscilez intre 65 si 75 si nu stiu ce sa aleg.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
In principiu poti cumpara cea mai mare baterie care incape fizic pe masina. Vezi ca bateriile au niste dimensiuni standard si pentru fiecare dimensiune standard sunt mai multe puteri. Alege-o pe cea cu puterea mai mare.
-------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:32 AM |