E12 528, back to basics |
E12 528, back to basics |
Jan 12 2010, 09:08 PM
|
|
zijdelings geļnteresseerd Group: Super Moderators Posts: 7,957 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp |
Am fost si eu aseara sa vad o masina. E vorba despre un E12, 528, cutie manuala. E din 76 parca, are stopuri mici si capota aia umflata ca sa au loc carburatoarele. Mie imi place mult seria asta de seria asta de E12. Are faruri galbeni de Franta.
Lucruri bune: 176.000km, s-ar putea sa fie adevarati. Caroserie destul de drept, fara rugina adanca. A fost reparat ceva pe la contraaripi fata, buza aia de care sa surubeaza aripa. Oalele sunt bune. Capote bune (adica fara rugina). Interior destul de intreg. Am facut un test-drive, batranul proprietar la volan, a luat niste gropuri imense si nu a troncanit nimic. Pare destul de intreaga masina. Proprietar sustine ca a inlocuit toate bucse, arcuri, si amortizoare spate, si are inclus cu masnia o punte fata noua stocat in vaseline. Lucruri rele: revopsit foarte prost, acuma 2 ani. Scursuri, in 2 locuri a si picat vopsea cu chit cu tot. Motor nu merge bine, cred ca in 4cilindrii. Miros puternic de benzina din esapament. In portbagaj avea un bidon de 15W40 si mai multe bujii (pareau noi). Vacuum la delco nu era conectat. Fiind M30 nu cred ca are ceva grav. Stim cum e cu carburatoare.. Acuri noi in spate sunt prea lungi, masina sta cu fund in sus. Vasc dus. Diferential curge. ITP expira luna asta. Optiuni are doar servodirectie. A cerut o mie de euro pe masina. Ma gandeam sa dorm o noapte si sa fac oferta de 750. Voi ce credeti? -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
Feb 4 2010, 11:17 PM
|
|
9% BMW corupt Group: Members Posts: 135 Joined: 30-July 07 From: Constanta Member No.: 1,047 Car: e12e21e23e24e30e31e32e38 Engine: m30 3.5 218CP |
am pus oglinzile acelea pt ca cea de pe masina s-a pierdut pe drum...s-a rupt stanga si s-a intalnit e12-le un pic cu Santa fe-ul... eu am jantele cu tot cu capace . Ce-i drept capacele mai trebuiesc lustruite iar jantele curatate si vopsite .
-------------------- words like violence , break the silence ...
(oo=[][]=oo) Oo=[][]=oO (oo=U=oo) |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1st November 2024 - 01:00 AM |