![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Şi care sunt acele rezultate?
Īn WRC nu am auzit de vreun romān cu mari rezultate, īn F1 n-a fost niciodată un romān, unde sunt acele rezultate? |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
Şi care sunt acele rezultate? Īn WRC nu am auzit de vreun romān cu mari rezultate, īn F1 n-a fost niciodată un romān, unde sunt acele rezultate? Daca ar fi doar discipline astea doua as mai zice dar sunt destule. PETRE IONESCU CRISTEA, nu iti spune nimic, raliu MONTE CARLO CASTIGAT DE DOUA ORI si o data descalificat, spune ceva, si tot el a castigat o cursa pe NURBURING cu o masina BMW in regim de client, si a batut BMW-ul de uzina. Asta este cea ce stiu eu poate mai sunt colegi pe forum care stiu si altceva. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:06 AM |