![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
Salut. Va prezint un SHARK E21, la care am de munca foarte mult. Este nascuta an 1978, motor m20 carburatie solex 4a1, la care am de munca mult.
La tabla sta bine, interior cam deficitar. Am revenit la primul meu model de BMW, dupa 10 ani cu inima deschisa si nu imi pare rau deloc. Ce umbra de regret am este faptul ca un am cum sa fac e28 pe care inca il am. Deocamdata cam asta este, pun si niste poze sa vedeti cum arata SHARK-ul. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Ce le mai răstălmăceşti.
![]() Cele mai reuşite sunt cele mai bune, iar acest lucru nu e neapărat adevărat. Nu există cel mai bun motor, fiecare om are necesităţi diferite. Iar "wide range" nu prea contează pentru că e clar că un motor V8 sau V10 are costuri de întreţinere mai mari, prin urmare şi o clasă de clienţi mai restrânsă. Cum am zis, clişee. Formulă stilistică, expresie etc. banalizată din cauza repetării excesive; șablon. – Din fr. cliché. Cred că am auzit de peste 20-30 de ori faza asta cu "BMW-ul adevărat are 6 pistoane". Există si variaţii: "BMW-urile încep de la 6 pistoane". Enervantă mai e şi aia cu "ultimul BMW adevărat este ..., astea noi ESTE nişte jeguri!" ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Ce le mai răstălmăceşti. ![]() Cele mai reuşite sunt cele mai bune, iar acest lucru nu e neapărat adevărat. Nu există cel mai bun motor, fiecare om are necesităţi diferite. Iar "wide range" nu prea contează pentru că e clar că un motor V8 sau V10 are costuri de întreţinere mai mari, prin urmare şi o clasă de clienţi mai restrânsă. Cum am zis, clişee. Formulă stilistică, expresie etc. banalizată din cauza repetării excesive; șablon. – Din fr. cliché. Cred că am auzit de peste 20-30 de ori faza asta cu "BMW-ul adevărat are 6 pistoane". Există si variaţii: "BMW-urile încep de la 6 pistoane". Enervantă mai e şi aia cu "ultimul BMW adevărat este ..., astea noi ESTE nişte jeguri!" ![]() ce nuantat vezi tu lucrurile. nu ai si tu o parere proprie ? nu tragi si tu o concluzie niciodata din datele pe care le vezi ? nu te intreb cu rautate.e doar o intrebare. ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 04:46 AM |