![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
Salut. Va prezint un SHARK E21, la care am de munca foarte mult. Este nascuta an 1978, motor m20 carburatie solex 4a1, la care am de munca mult.
La tabla sta bine, interior cam deficitar. Am revenit la primul meu model de BMW, dupa 10 ani cu inima deschisa si nu imi pare rau deloc. Ce umbra de regret am este faptul ca un am cum sa fac e28 pe care inca il am. Deocamdata cam asta este, pun si niste poze sa vedeti cum arata SHARK-ul. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Mie oricum mi se par clişee fazele astea.
![]() Şi BMW-urile cu motoarele în 4 pistoane sunt tot BMW-uri. Un BMW nu trebuie să aibă neapărat 200 cp şi peste 2 litri, fiecare îşi cumpără maşina pe care şi-o permite. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Mie oricum mi se par clişee fazele astea. ![]() Şi BMW-urile cu motoarele în 4 pistoane sunt tot BMW-uri. Un BMW nu trebuie să aibă neapărat 200 cp şi peste 2 litri, fiecare îşi cumpără maşina pe care şi-o permite. ![]() e doar vorba de faptul ca motoarele bmw in 6 in linie au fost cele mai reusite. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
e doar vorba de faptul ca motoarele bmw in 6 in linie au fost cele mai reusite. Nu cred că cineva poate spune că motoarele V8 sau V10 nu sunt reuşite. Se poate spune că motoarele de 6 pistoane în linie sunt specialitatea casei pentru BMW, însă nu sunt neapărat "cele mai reuşite". |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Nu cred că cineva poate spune că motoarele V8 sau V10 nu sunt reuşite. Se poate spune că motoarele de 6 pistoane în linie sunt specialitatea casei pentru BMW, însă nu sunt neapărat "cele mai reuşite". ai inteles gresit cele mai reusite = au dat dovada in foarte multi ani de fiabilitate si de performante , si a fost cel mai wide range de motoare facute de ei. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:59 PM |